Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cum să alungi sărăcia și să aduci norocul acasă.5 lucruri pe care trebuie să le faci.

Nimănui nu îi place sărăcia și speră la o viață mai bună și prosperă.Toți oamenii se străduiesc pentru îmbogățirea materială. La urma urmei, prezența banilor deschide multe oportunități în viață.Noi am realizat în continuare o listă cu 5 lucruri pe care trebuie să le faci dacă vrei să alungi sărăcia și să aduci norocul acasă.Chiar dacă unele pot părea mai mult superstiții, pot ajuta.Credinţele primitive legate de semne care prevestesc sărăcia sau bogăţia supravieţuiesc în toate colţurile lumii, iar românii au, la rândul lor, o listă lungă de superstiţii încă respectate.

1.Să nu duci gunoiul noaptea pentru că atragi sărăcia.Totodată noaptea, după apus, nu ar trebui să numărați bani, să-i dați cuiva sau să cereți un împrumut.

2.Portofelul în care se țin banii să fie din piele intoarsa, piele sau catifea, deoarece trec bine energia banilor.Evita materiale artificiale care nu au o taxă financiară. Ele închid cărările pe care vin bunăstarea materială.

3.Luna a fost mult timp considerată un simbol care atrage banii. Pentru a-și folosi puterea, când este lună nouă ar trebui să iei o monedă și să spui: „Luna se naște, se adaugă banii”.

4.Economisiti lunar, indiferent cat de putin puteti.Sa economisesti putin nu a fost niciodata un lucru rau. Sa nu ai niciun ban pus deoparte se dovedeste a fi prilej de indatorare si motiv permanent de ingrijorare.Acasă, trebuie să ai o pușculiță.Este important nu doar să cumpărați această pușculiță și să uitați de ea, ci să o puneți într-un loc în care ochiul se agăță adesea de ea și să puneți bani în ea cât mai des posibil.

5.Banii iubesc curățenia și ordinea. Banii nu vor dori să vină într-un loc necurățat, așa că în casă trebuie să fie ordine și curățenie.Apropo, acest lucru se aplică nu numai materialului, ci și emoțional. Dacă aveți certuri și neînțelegeri constante – nu așteptați apariția bunăstării materiale.

Toată lumea vrea să devină bogată. Până și cei care trăiesc în prosperitate vor să-și mărească mereu capitalul.Pentru unii, banii sunt confort, liniște, calitate a vieții, bucurie de bucuriile ei. Pentru alții, este doar un mijloc de supraviețuire.

loading...

Add comment