Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Stresul si frica sunt jumătate din boală,optimismul și speranța jumătate din medicament iar răbdarea este primul pas spre vindecare.

Lecţiile pe care noi le învăţăm din răbdare ne vor forma caracterul, ne vor ghida viaţa mai departe şi ne vor aduce mai multă fericire.Cu toții vom avea perioade mai grele în care vom fi cuprinși de frică și stres.Acestea afectează prezent aproximativ 40 de milioane de adulți.Experții spun că oamenii au prejudecăți negative, ceea ce înseamnă că suntem atenți să acordăm mai multă atenție informațiilor amenințătoare și înfricoșătoare decât informațiilor pozitive.Acest lucru poate crește sentimentele de stres și anxietate la multe persoane, dar există o serie de moduri în care putem trece peste.

Cunoașteți pe cineva care pare să aibă mereu un zâmbet și un gând pozitiv? Sau sunteți unul dintre acei oameni care este plin de optimism? Dacă vedeți întotdeauna partea mai luminoasă a lucrurilor, este posibil să simțiți că experimentați mai multe evenimente pozitive în viața dvs. decât alții, vă aflați mai puțin stresați și chiar beneficiați de beneficii mai mari pentru sănătate. Studiile arată în mod regulat că optimiștii au o probabilitate mai mare de a menține o sănătate fizică mai bună decât pesimistii, inclusiv un risc cu 50% mai mic de boli cardiovasculare și rate mai mari de supraviețuire atunci când se combate cancerul. Optimistii nu renunta la fel de usor ca pesimistii, iar acest lucru este mai probabil sa obtina succes. Unii oameni de afaceri optimisti, precum Donald Trump, au fost falimentati, chiar de mai multe ori, dar au reusit sa persiste si sa transforme esecurile in milioane.

A avea speranță înseamnă a-ți dori un rezultat care să-ți îmbunătățească viața într-un fel. Acesta nu numai că poate ajuta la o situație dificilă a prezentului mai suportabilă, ci și în cele din urmă ne poate îmbunătăți viața, deoarece crearea unui viitor mai bun vă motivează să faceți pașii pentru a face acest lucru.Fie că ne gândim la asta sau nu, speranța este o parte din viața tuturor. Toată lumea speră la ceva. Este o parte inerentă a ființei umane. Speranța ne ajută să definim ceea ce ne dorim în viitorul nostru.

Iar răbdarea este primul pas spre vindecare.Se mai spune și că răbdarea este comoara învingătorului.Lucrurile bune chiar vin la cei care așteaptă. Răbdarea este esențială pentru viața de zi cu zi și poate fi cheia pentru o persoană fericită.A avea răbdare înseamnă a fi capabil să aștepți calm în fața frustrării sau a adversității, așa că oriunde există frustrare sau adversitate – adică aproape peste tot – avem posibilitatea de a o practica.Precum spunea și un proverb românesc, „Cu răbdarea treci marea”.Învață să ai răbdare.Totul se întâmplă la momentul potrivit.

C

loading...

Add comment