Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai grijă de sufletul tău.Să nu-ți irosești sentimentele adevărate pe oameni ieftini.

Majoritatea dintre noi am experimentat iubirea neîmpărtășită.Să te îndrăgostești de cineva pe care nu îl poți avea, îți poate afecta serios stima de sine și încrederea în sine.Te simți nemulțumit, nemulțumit de tine și chiar deprimat.Evident, ar trebui să scapi de aceste sentimente cât mai curând posibil.

Când ești absorbit de gândurile tale întunecate, de obicei începi să te neglijezi. Chiar dacă nu simțiți decât durere, chiar dacă nu poți face nimic, ai grijă de aspectul și de sănătatea ta.Și mai important, de sufletul tău.Nu-ți mai fă vise și speranțe.Nu este nimic mai distrugător decât să aștepți ca cineva să te iubească înapoi.Dacă vedeți că cineva nu vă acordă suficientă atenție, nu încercați să le justificați comportamentul.Nu sunt prea jenați să-și arate dragostea, ci pur și simplu nu o simt. Nu-ți mai irosi sentimentele adevărate pe oameni ieftini.Dacă o persoană nu te iubește înapoi, poate găsi o mie de scuze pentru a nu petrece timp cu tine. Este posibil să aibă sentimente pentru tine, dar dragostea lor nu a fost suficient de puternică pentru a-i face să își dorească să fie cu tine.Când iubești profund și intens, nu vei lăsa cu ușurință pe cineva pe care îl iubești.

Dacă cineva nu poate vedea ce te face special, ce te face frumos și nu vrea să urmărească un viitor cu tine, atunci lasă-i să plece.Nu merită să irosești dragostea pe care ești dispus să o oferi. Există cu siguranță acea persoană care îți va aduce fericirea.Vei găsi pe cineva a cărui dragoste se va potrivi perfect în crăpăturile din inima ta.Acel cineva care va avea grijă de sufletul tău. Vei găsi persoana de care ai nevoie și care are nevoie de tine la fel de mult. Cineva care așteaptă cu nerăbdare un viitor cu tine în fiecare zi.Cineva care apreciază toate micile detalii despre tine. Cineva care va rămâne când plouă. Cineva suficient de puternic pentru a face față adversităților și necunoscutului pe care îl va aduce viitorul.

Fii cu cineva care te iubește cu fiecare fibră a ființei lor și nici nu ai putea înțelege cum ar fi dacă nu ai fi alături. Fii alături de cineva care te va prețui ca o bijuterie prețioasă și te va ține alături. Fii cu cineva care nu te va părăsi niciodată.

loading...

Add comment