Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Părinții afectuoși cresc cei mai fericiți copii

Oferirea copiilor voștri afecțiune ar putea să le stabilească succesul în viață.Dar mulți părinți se întreabă, cum anume crești copii fericiți în lumea de azi? Copiii fericiți au un set de abilități care le permite să se bucure de fericirea pe termen lung în viață. Ei pot reuși să își mulțumească instantaneu în efortul de a-și atinge obiectivele. Îți puteți ajuta copiii să-și dezvolte acele abilități prin adoptarea unor obiceiuri sănătoase și de-a lungul vieții. Iată în continuare care sunt acestea.

În timp ce nu putem controla fericirea copiilor noștri, suntem responsabili pentru noi. Și pentru că copiii absorb totul de la noi, dispozițiile noastre contează. În consecință, unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru bunăstarea emoțională a copilului dvs. este să aveți grijă de dvs. Pregătiți-vă timp pentru odihnă, relaxare și, poate cel mai important, romantism.

Desigur, dacă doriți cu adevărat să consolidați stima de sine a copilului dvs., concentrați-vă mai puțin pe complimente și mai mult pe oferindu-i posibilități ample de a învăța noi abilități. Măiestria, nu lauda, ​​este adevăratul constructor de stimă de sine.Provocarea noastră este să stăm înapoi și să ne lăsăm copiii să facă singuri ceea ce sunt capabili. Marea greșeală pe care o fac părinții este să facă uneori prea mult pentru copiii lor.Dacă avem încredere în copiii noștri, îi protejăm. Dacă nu ne încredem în ei, le subminăm încrederea.În schimb, trebuie să le anunțăm că suntem siguri că au capacitatea de a lua deciziile corecte. Rămânem disponibili pentru a-i ghida.Să ai încredere că copiii tăi vor trece prin provocări sau în cele din urmă să-și dea seama de lucruri nu înseamnă să ignori situații cu adevărat amenințătoare. Dacă ceva contestă siguranța sau moralitatea, sunteți acolo.

Dragostea și sprijinul nostru este protector. Acesta oferă siguranța și securitatea adolescenților trebuie să o facă în lume.Arată-le copiilor că îi iubești. Nu vă fie frică să spuneți cuvintele.Gândiți-vă la iubire ca la o influență mereu prezentă și pozitivă în promovarea stării de bine.Părinții afectuoși cresc cei mai fericiți copii.Faceți un pas înapoi și urmăriți cum influențează protecția iubirii rezistă de-a lungul adolescenței și până la vârsta adultă.

loading...

Add comment