Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să ai o mamă e ca și cum ai avea mereu pătură pentru frig,umbrelă pentru ploaie,pâine de foame,apă de sete.

Mamele sunt acele femei extrem de responsabile, care fac toate eforturile pentru a-și face copilul fericit.Relația mamă-copil, fiind exclusiv una, nu suportă comparația cu nicio altă relație. De fapt, este unică și incomparabilă.

Mama este cea care ți-a dat viața.
Acesta este poate cel mai mare motiv pentru a fi recunoscător pentru totdeauna mamei tale. Dacă nu ar fi mama ta, nu ai fi aici astăzi. Lumea are nevoie de mame mai iubitoare, care sunt dispuse să ofere case pline de dragoste necondiționată pentru copii.Lumea are nevoie de mai multe mame, deoarece ocupă un rol în familie pe care nimeni altcineva nu îl poate. Mamele sunt coloana vertebrală emoțională a familiei. Își protejează nevoile emoționale ale familiilor și fac tot ce le stă în putință pentru a-și împiedica copiii să fie răniți. Ca mamă, există un instinct înnăscut de a vă proteja copiii indiferent de cost.

Mamele sunt coloana vertebrală emoțională a familiei. Ele oferă locul de reținere pentru sentimentele tuturor și fac tot posibilul pentru a ne împiedica să fim răniți.Mamele iartă – deci iartă-o în schimb. Poate că nimic nu va fi un cadou la fel de valoros pentru amândoi ca iertarea. Deschide-ți inima și lasă-ți resentimentele. Asta înseamnă dragostea.Mama este cea care îți va susține visele atunci când nimeni altcineva nu o va face. O persoană poate împărtăși aproape orice secret mamei sale.Acest lucru se datorează faptului că mamele au un nivel imens de încredere în familia lor. Mai mult, mamele au o natură extrem de iertătoare. Prin urmare, chiar și acțiunile greșite pot fi împărtășite cu o mamă.

Mamele sunt daruri prețioase de la Dumnezeu.Fără mame, viața ar fi cu siguranță întunecată și mohorâtă. Prin urmare, este de datoria noastră să ne ajutăm și să ne sprijinim mamele. O mamă este o bijuterie în viața tuturor. Ea este sursa supremă de fericire pentru un copil. Contribuțiile ei sunt cu siguranță prea grozave de imaginat. Mai presus de toate, dragostea ei este pură și inocentă.

loading...

Add comment