Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 moduri simple de a folosi coaja de banană pentru a trata acneea.

Coaja de banană este unul dintre aceste tratamente rare, precum bijuteriile. În acest articol, am realizat o listă cu cele 7 moduri diferite în care puteți folosi coaja de banane pentru a scăpa de acnee. Dar mai întâi, să ne uităm la modul în care combate acneea.

Cojile de banane sunt încărcate cu antioxidanți, cum ar fi luteina, care ajută la protejarea pielii împotriva factorilor care provoacă daune precum soarele. Sunt, de asemenea, o sursă abundentă de acizi grași esterificați, care ajută la tratarea problemelor precum eczema și psoriazisul. Bananele sunt, de asemenea, o sursă excelentă de zinc, care ajută la combaterea acneei.

1.Frecați coaja de banană pe zona afectată.


Masează-ți fața cu coaja de banană, cu interiorul cojii pe piele, timp de aproximativ 10 minute.Așteptați aproximativ 20 de minute și apoi continuați să vă clătiți fața.Folosiți acest tratament o dată pe zi.
Coaja de banană ajută la creșterea sănătății pielii cu ajutorul conținutului său de acizi grași și antioxidanți. Vă ajută să scăpați de roșeață și vă calmează pielea, astfel încât să se poată vindeca mult mai repede de la o erupție. De asemenea, ajută la prevenirea viitoarelor erupții de acnee.

2.Ovăz și coajă de banană pentru acnee.


Amestecați coaja de banană, fulgi de ovăz și zahăr până obțineți un amestec neted.Aplicați acest amestec pe față și apoi masați-vă ușor pielea cu mișcări circulare.Faceți acest lucru timp de aproximativ 10 minute.După 10 minute, spălați-vă fața cu apă caldă și uscați.Aplicați o cremă hidratantă fără ulei, non-comedogenă.

Acest tratament acționează ca un excelent exfoliant anti-acneic, care vă ajută să vă exfoliați pielea, în timp ce o hrănește și îi stimulează capacitatea de a îndepărta acneea. Asigurați-vă că nu frecați prea agresiv, deoarece acest lucru ar putea agrava acneea.

3.Suc de lămâie și coajă de banană pentru acnee.


Combinați ingredientele până obțineți un amestec neted.Folosind un tampon de bumbac, aplicați amestecul pe zonele afectate ale pielii.Lasă-l să acționeze aproximativ 15 minute.Continuați să vă clătiți fața cu apă caldă și să vă uscați.Acest tratament se folosește o dată pe zi.

Lămâia este acidă în mod natural, ceea ce ajută la distrugerea oricărei bacterii cauzatoare de acnee care ar putea fi prezente pe piele. Este, de asemenea, un agent de înălbire excelent, care ajută la scăderea cicatricilor acneice cu utilizare regulată.

4.Praf de copt și coajă de banană pentru acnee.


Vom avea nevoie de 1 lingură piure de coajă de banane și ½ lingură praf de copt.
Combinați ingredientele până obțineți un amestec neted.Aplicați acest amestec pe zonele afectate ale pielii.Lăsați amestecul să acționeze aproximativ 2 minute și apoi clătiți cu apă călduță.Uscați-l și aplicați o cremă hidratantă necomedogenă și fără ulei.
Pudra de copt elimină toxinele din pori. De asemenea, vă ajută să vă exfoliați pielea în timp ce uscați acneea și reduceți roșeața.

5.Curcuma și coaja de banană pentru acnee.


Vom avea nevoie de 1 lingură piure de coajă de banane și 1 lingură turmeric sau curcuma.
Combinați ingredientele până obțineți o pastă netedă.Aplicați acest amestec pe față și apoi masați-vă ușor pielea cu mișcări circulare.Faceți acest lucru timp de aproximativ 15 minute.După 15 minute, spălați-vă fața cu apă caldă și uscați.Aplicați după o cremă hidratantă fără ulei.

Curcuma are proprietăți antibacteriene și antiinflamatorii excelente. În combinație cu coaja de banană, ajută la reducerea umflăturii și distruge orice bacterie cauzatoare de acnee care ar putea fi prezentă pe piele.

6.Oțet de mere și coajă de banană pentru acnee.


Vom avea nevoie de 1 lingură piure de coajă de banane, 2 lingurițe de oțet de mere și 1 linguriță de apă.
Combinați ingredientele până obțineți un amestec neted.Aplicați acest amestec pe zonele afectate ale pielii.Lăsați amestecul să acționeze aproximativ 10 minute și apoi clătiți cu apă călduță.Uscați și aplicați o cremă hidratantă fără ulei.

Oțetul de mere este un astringent excelent și ajută la reglarea producției de sebum în pielea ta. Este, de asemenea, o sursă bogată de antioxidanți, care ajută la distrugerea oricărei bacterii cauzatoare de acnee care ar putea fi prezente pe piele.

7.Miere și coajă de banană pentru acnee.


Vom avea nevoie de 1 lingură piure de coajă de banane și ½ lingură miere crudă.
Combinați ingredientele până obțineți un amestec neted.Aplicați acest amestec pe zonele afectate ale pielii.Lăsați amestecul să acționeze aproximativ 15 minute și apoi clătiți cu apă călduță.Uscați și aplicați o cremă hidratantă fără ulei.

Mierea are proprietăți antibacteriene excelente. Este, de asemenea, un agent de umectare și vă ajută să vă hidratează pielea, în timp ce proprietățile sale ușoare de înălbire se estompează cicatricile acneei cu utilizare regulată.

loading...

Add comment