Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
familia-e-totul

Doar de la familie îți iei mereu curajul, speranța și puterea de a trece peste orice problemă

Cel mai important și prețios lucru în viață este familia.La început cea în care trăiești, apoi cea pe care o creezi alături de omul iubit.Familia este un sacrament, un spațiu al siguranței, al uniunii, al întregului, al iubirii, al liniștii, al pasiunii.Familia este primul spațiu în care noi ne definim ca ființe iubitoare, cu încredere în sine și independente. În familie se naște sentimentul de siguranță și confort emoțional, grija pentru oameni, sentimentul de împlinire, de fericire.

Familia este locul de unde începe totul: nașterea, creșterea, transmiterea tradițiilor și a valorilor, familiarizarea cu societatea, predarea moralității și a principiilor morale în conformitate cu care trebuie să trăiești, iubirea pentru patria sa.O familie puternică și prietenoasă este o cărămidă mică a unei fundații de încredere pentru o societate mare sănătoasă.

Familia este cea care se pune întotdeauna pe primul loc, mai presus de orice și oricine.Îmi pare foarte rău pentru cei care își pun cariera sau orice altceva pe primul loc. Nu este corect. Cel mai adesea, astfel de oameni sunt singuri și nefericiți.Familia ajută o persoană să se dezvolte, să câștige experiență pozitivă și să creeze materie spirituală de lumină în suflet.

Oricine are nevoie de o casă în care să trăiască, dar o familie care te sprijină clădeşte cu adevărat un cămin.Bucură-te cu familia ta de tărâmul minunat al vieții.Familia este cea de unde îți iei mereu curajul, speranța și puterea de a trece peste orice problemă.Ea te va sprijini și ajuta întotdeauna, va oferi sfaturi practice.Într-o familie, poți fi cine ești cu adevărat.Familie ar trebui să fie mereu cu tine și să te accepte indiferent de situație.

loading...

Add comment