Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
parinti

Atunci când îți vei pierde părinții, te vei schimba pentru totdeauna, la fel ca viața ta.Nu contează câți ani ai, va fi greu la orice vârstă.

Faptul că părinții tăi nu vor mai fi într-o zi, îți va schimba viața.Viața nu va mai fi la fel după ce îți pierzi părinții.Deși nu putem schimba lucrurile, pentru că aceasta este realitatea. Însă chiar dacă este un lucru normal și acesta este cursul vieții,asta nu înseamnă că este ușor să acceptăm pierderea acestor oameni dragi care ne-au oferit totul.

Relația strânsă pe care o stabilim cu cei dragi nu ține cont de timp sau distanță.Relația părinte – copil este importantă și se bazează pe încredere, prietenie, respect.Copiii care se bucură de o relație securizată cu părinții lor sunt mai susceptibili să fie independenți și să aibă încredere în viața lor mai târziu.Copiii se simt în siguranță cu părinții lor și cred că vor avea grijă de ei.Legătura puternică dintre noi și părinții noștri este atât de intimă, încât în momentul pierderii lor, sufletul „se va rupe”.

După ce îți pierzi părinții, rămâi în suflet cu rană adâncă care nu se va mai vindeca niciodată.Cu toate acestea, viața pentru voi va merge mai departe alături de prieteni sau noua familie (soți și copii) și va trebui să înveți să trăiești fără ei și să îți regăsești din nou fericirea.La un moment dat, cu toții va trebui să spunem adio unei ființe pe care nu eram pregătiți să o pierdem.Este inevitabil acest lucru.Pierderea cuiva drag este o proba dura, o situatie ireversibila.Durerea provocată de pierderea unei persoane dragi nu trece peste noapte.Necesită timp și înțelegere.Trebuie insa ca, treptat, sa te detasezi si sa revii la viata normala.

Infrunta realitatea. Nu te eschiva de la a retrai amintirile, dar nu le asocia prezentului, reproiecteaza-le la timpul trecut al evenimentului.Ramai activa. Lasa-i pe ceilalti sa te ajute atunci când simți nevoia.Anumite activități te vor distrage de la gandurile referitoare la situatia traita.Infrunta realitatea cu mult curaj.In functie de ceea ce s-a schimbat, invata sa traiesti in noile conditii, asuma-ti noi responsabilitati in munca si in viata obisnuita.

loading...

Add comment