Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
gabriel-stanciu

Unii uită să promoveze ce este important.Elev român campion mondial la Microsoft Office Specialist World Championship 2022.

Ce este Microsoft Office Specialist World Championship? Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist este o competiție globală care testează abilitățile studenților pe Microsoft Office Word, Excel și PowerPoint.Studenții de top din toată lumea, sunt invitați să-și reprezinte țările respective la acest campionat în fiecare an.

Ediția din acest an s-a desfășurat în Anaheim, California.În cea de-a 20-a ediție a Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist competiția a atras peste un milion de concurenți din întreaga lume.Elevii, cu vârste cuprinse între 13 și 22 de ani, au concurat pentru a-și dovedi abilitățile superioare în Microsoft Word, Excel și PowerPoint, culminând cu cea mai populară competiție de abilități tehnologice din Microsoft Office și singura susținută de Microsoft încă de la începutul primei ediții în anul 2002.

Dar uită să promoveze ce e important în țara noastră.Faceți cunoștință cu câștigătorul Campionatului Mondial Microsoft Office Specialist 2022, medalia de aur, Gabriel Stanciu, un adevărat campion al României.El a obținut locul I, în lume la ediția din acest an.Tânărul campion a declarat că în spatele acestui premiu, stau foarte multe ore de muncă.Pentru performanța obținută în cadrul campionatului, Gabriel a fost recompensat cu trofeul şi medalia de aur, dar și cu un premiu în valoare de 7.000 USD şi un laptop Microsoft Surface.Gabriel Stanciu este elev la Colegiul Național ”Ion Luca Caragiale” din Ploiești.Alături de Gabriel, țara noastră a mai fost reprezentată de încă doi elevi, Emilia Slavu, de la Colegiul Național de Informatică ”Carmen Sylva” din Petroșani și Ștefania Potop de la Liceul ”Simion Mehedinți” din Vidra. Câștigătorii au primit laude suplimentare, dar fiecare student care a intrat a câștigat o acreditare valoroasă a forței de muncă care îi va ajuta să găsească succesul la facultate și în carieră.

Pentru a intra în competiție, studenții au susținut un examen de certificare de calificare Microsoft Office Specialist pentru a-și demonstra stăpânirea tehnologiei Microsoft Office. Competiții regionale s-au desfășurat în întreaga lume, iar 95 de finaliști s-au calificat pentru a concura în runda finală a competiției desfășurată la Anaheim, CA, în perioada 24-27 iulie.

Noi dorim pe această cale să îl felicităm pe campionul nostru și să îi urăm mult succes în continuare.Într-o lume din ce în ce mai competitivă, o astfel de performanță este foarte greu de obținut, de aceea Gabriel Stanciu merită tot respectul și aprecierea românilor.Acest elev a lucrat cu sârguință pentru a obține certificarea valoroasă și știm că viitorul este strălucitor cu viitorii lideri în afaceri și tehnologie, precum cei pe care i-am întâlnit la Campionatul Mondial Microsoft Office Specialist World Championship.

loading...

Add comment