Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Geniul din Craiova: băiatul care are un coeficient de inteligenţă mai mare decât Albert Einstein

Albert Einstein, super geniul IQ, tocmai a fost depășit de un român, oltean în vârstă de 14 ani care trăia în Marea Britanie care a înregistrat un scor impresionant de 162 atunci când a stat la cererea lui Mensa.Nu numai că Mihail Iulian Barascu a obținut topul IQ-ului lui Einstein, ci și cel al lui Stephen Hawking. Nu-i rău pentru un tânăr care încă nu a început să se bărbierească.Mihail Iulian Bărăscu s-a stabilit în anul 2009 cu familia în Dover, Marea Britanie. Tatăl copilului este profesor de Religie, iar mama este medic stomatolog.

Reporterul care a intervievat pe tânărul Einstein a explicat că micul Albert ar prefera să-și petreacă vacanțele în Versailles decât să se joace în Parc Asterix și, aparent, dacă întrebi geniul înfloritor o întrebare simplă, este ca și cum ar fi compus imediat un răspuns de 500 de cuvinte . O trăsătură care, fără îndoială, se poate dovedi puțin ciudată în întâlnirile sociale de zi cu zi, cum ar fi atunci când cineva vă întreabă numele dvs.

În mai puțin de două ore, tânărul Einstein poate explica modul în care a fost creat universul și, în calitate de extravagant, subminează pe Stephen Hawking tot în același timp. Îți va spune de ce puiul a venit înaintea oului și de ce el visează să devină arhitect.
Băiatul a scris până acum primul său roman, iar acum lucrează la cea de-a doua carte.

„Sunt foarte mulţi oameni care sunt inteligenţi, dar nu fac absolut nimic cu inteligenţa.Important este să faci ceea ce îşi place, iar eu sunt bucuros că pot face acest lucru. Sunt pasionat de arhitectură, dar în acelaşi timp vreau să fiu şi scriitor.Îmi doresc ca alţi oameni să citească cărţile pe care le fac eu ca să-i fac fericiţi. Cartea pe care am reuşit să o public se numeşte «Necromancer RPG: The Book», iar la cea la care scriu acum nu are un titlu decis încă, dar este SF“, a povestit micul Einstein.

„Iulian îşi urmează întotdeauna drumul lui, iar pe unde a trecut a fost apreciat de toată lumea. Este un copil modest, dar iese în evidenţă prin faptul că în urma unei discuţii cu el pleci înviorat. Este în acest moment la o şcoală de elită în clasa a-IX-a, iar anul trecut a fost ales şeful clasei“, a povestit Gheorghe Bărăscu, tatăl lui Iulian.

Băiatul mai este pasionat și de sport și face parte și dintr-un club de teatru.

loading...

Add comment