Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
olivia

Olivia Oprea, tânăra talentată care la doar 13 ani a ajuns să cânte la Opera din Oslo alături de soprane renumite și a obținut numeroase premii și trofee internaționale

Olivia Oprea, fata în vârsta de 13 ani , este eleva la Colegiul Național de Muzica „George Enescu” din București.Tânăra studiază pianul ca instrument principal și flautul ca instrument secundar.Încă de mica era pasionata de muzica clasica, de aceea și-a dorit să studieze aceste două instrumente.

Olivia a început să cânte încă de la vârsta fragedă de 5 ani.Iar la doar 6 ani a început să urmeze lecții de pian.De atunci, tânăra talent a avut diferite apariții TV naționale și a câștigat numeroase premii și trofee, unele dintre ele fiind chiar internaționale.În acest an, Olivia a avut mai multe realizări pe plan profesional.A fost invitată să se alături corului de copii, alături de o soprană renumită, Marianne Lewis,profesoara de la Opera House din Oslo.Soprana Marianne Lewis,profesoara corului de copii de la Opera House din Oslo o pregătește pe Olivia la canto clasic.

Mica artistă a câștigat în luna Iunie a acestui an gold prize și special prize la Concursul Internațional ,,London Young Musician” , iar în luna August a obținut premiul 1 la Concursul de Muzica IMKA-Sarajevo.Scopul acestor concursuri internaționale da dans și muzică este promovarea muzicii clasice și a descoperirii dansului de artiști excepționali cu personalitate și talent remarcabile.Concursul de Muzica IMKA-Sarajevo este deschis tuturor naționalităților și vârstelor la chitară, coarde, pian, suflat, voce, coruri, dirijori, orchestre de muzică de cameră și grupuri de dans.Fiecare disciplină este împărțită în diferite categorii de vârstă.

Tot în luna August, Olivia a apărut pentru prima dată pe scena festivalului internațional Talent Summer Courses & Talent Summer Opera- Italy, Brescia, unde a impresionat profesorii și publicul cu interpretația ei.Festivalul Talent Summer Courses & Talent Summer Opera vine în sprijinul muzicienilor talentați, fiind organizat de prestigiosul lider al Organizației Artematica al Master Orchestra.Acest festival este foarte important pentru că studenții pot evolua într-un context foarte prestigios.Talent Summer Courses & Talent Summer Opera- Italy este una dintre cele mai prestigioase și mai mari academii de vară pentru tineri muzicieni.

Olivia Oprea, tânăra talent este un adevărat artist în devenire.Noi dorim să îi urăm pe această cale mult succes în continuare în tot ceea ce face și sperăm ca visul ei să se împlinească.Țara noastră are nevoie de copii talentați și ambițioși, iar Olivia este unul dintre aceștia.

loading...

Add comment