Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
povestea unei mame

Mama va rămâne mereu în sufletul nostru o prezență vie.Povestea de viață a unei mame care ne aduce multe învățături.

Mama este cea mai importantă persoană din viață.Pentru că locul ei este de neînlocuit în fiecare etapă a vieții tale. Cu fiecare zi, importanța ei în fiecare departament al vieții tale pur și simplu crește și asta este ceea ce o face cea mai importantă persoană din viața ta. Ea te-a născut pe tine și toată viața ta ar trebui să-i fii mereu recunoscător. Iată în continuare o poveste de viață impresionantă.

Tânăra mamă a pus piciorul pe calea Vieții. — Este drumul lung? ea a intrebat. Iar Ghidul ei a spus: „Da, și drumul este greu. Și vei fi bătrân înainte de a ajunge la capătul ei. Dar sfârșitul va fi mai bun decât începutul”.

Dar tânăra mamă era fericită și nu i-ar fi putut crede că ceva ar putea fi mai bun decât acești ani. Așa că s-a jucat cu copiii ei și a strâns flori pentru ei pe drum și s-a scăldat cu ei în pâraie, iar soarele a strălucit peste ei și viața era bună, iar tânăra mamă a strigat: „Nimic nu va fi niciodată mai frumos decât momentul acesta. „.

Apoi a venit noaptea, si furtuna, si poteca s-a intunecat, iar copiii s-au cutremurat de frica si de frig, iar mama i-a apropiat si i-a acoperit cu mantaua.Copiii au zis: „O, mami, nu ne temem cu tine.Când tu ești aproape nu poate veni niciun rău.” Iar mama a spus: „Aceasta este mai bună dintre zilele mele, căci copiii mei au curaj și încredere în mine”.

Și a venit dimineața și în față era un deal, iar copiii se cățărau și s-au obosit, iar mama era obosită, dar tot timpul le spunea copiilor: „Puțină răbdare și suntem acolo”. Așa că s-au urcat copiii, iar când au ajuns în vârf, au spus: „Fără tine nu am fi putut, mamă”. Iar mama, când s-a întins în noaptea aceea, a ridicat privirea spre stele și a spus: „Aceasta este o zi mai bună decât cea precedentă, căci copiii mei au învățat forța în fața greutății. Ieri le-am dat curaj, Azi am le-a dat putere”.

Și a doua zi au venit nori străini care au întunecat pământul – nori de război și de ură și de rău, iar copiii bâjbeau și se poticneau, iar mama a zis: „Priviți-vă! Ridicați-vă ochii la lumină”. Iar copiii s-au uitat și au văzut deasupra norilor o Slavă Veșnică care i-a călăuzit dincolo de întuneric. Atunci mama a spus: „Aceasta este cea mai bună zi dintre toate, căci le-am arătat copiilor mei pe Dumnezeu”.

Și au trecut zilele, și lunile și anii, și mama a îmbătrânit și era tot mai mică și îndoită de spate.Dar copiii ei erau puternici și înalți. Iar când drumul era greu, ei au ajutat-o ​​pe mama lor; iar când drumul era greoi au ridicat-o, căci era ușoară ca o pană; și în cele din urmă ajunseră la un deal și, dincolo de deal, vedeau un drum strălucitor și porți de aur întinse.Și mama a spus: „Am ajuns la sfârșitul călătoriei mele. Și acum știu că sfârșitul este mai bun decât începutul, căci copiii mei pot merge singuri, iar copiii lor după ei”.Atunci, copiii au zis: „Vei fi alături de noi mereu, mamă, chiar și când vei trece prin acele porți”.

Și au stat și au privit-o în timp ce mergea singură, iar porțile s-au închis după ea. Și au spus: „Nu o să o mai putem vedea, dar ea va fi cu noi mereu. O mamă ca a noastră este mai mult decât o amintire. Ea este o prezență vie”.

Această poveste de viață a mamei, ne aduce multe învățături.Pierderea mamei la orice vârstă poate fi o experiență traumatizantă și grea. Pierderea poate fi bruscă sau este posibil să fi asistat la o scădere îndelungată a sănătății. Durerea inițială poate fi severă, urmată de momente de tristețe chiar și pe măsură ce timpul trece. Uneori, efectele pierderii parentale vă pot afecta viața de zi cu zi, săptămâni sau ani mai târziu.De aceea, este important să ne prețuim fiecare dintre noi mama cât timp este în viață.

loading...

Add comment