Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Oferă-i dragostea celui care te va alege întotdeauna

Fiecare zi din viața ta este un dar prețios. Acesta este motivul pentru care trebuie să vă petreceți timpul cu cineva care vă va alege întotdeauna. Cineva care are grijă de tine și te pune întotdeauna pe primul loc. Cineva care te ajută să treci prin toate greutățile vieții.Nu îți oferi inima persoanele toxice care nu merită dragostea ta.

Oferă-ți dragostea celui care nu va înceta niciodată să-ți dovedească că este demn de ea.Fii cu cineva care te adoră zi de zi.Cineva care apreciază fiecare secundă care o petrece cu tine și te vede de fiecare dată când închide ochii. Cineva care te face să te simți acasă atunci când își înfășoară brațele în jurul tău.Petreceți-vă zilele cu cel care iubește să vorbească ore în șir cu tine.Cineva care vrea să știe totul despre tine. Cineva care își investește tot timpul și iubirea în tine. Persoana care te va iubi întotdeauna profund, indiferent cât a trecut timpul.

Oferă-ți dragostea cuiva care te face să crezi din nou în iubirea adevărată. Celui care nu va renunța niciodată la tine și nu te va face să plângi. Celui care nu va face niciodată nimic pentru a te răni. Cineva pe care poți conta, cu orice preț, și te face să te simți protejat, iubit și prețuit.Fii cu cineva care crede în tine, indiferent de ce se întâmplă. Cineva care este întotdeauna acolo pentru tine și te sprijină necondiționat. Cineva care îți cunoaște adevărata valoare și crede că ești menit să faci minuni. Cel care te inspiră să devii cea mai bună versiune a ta. Cel care ascultă cu atenție și îți oferă un umăr pe care să plângi atunci când ai nevoie.

Fii alături de cineva care te entuziasmează gândul că veți avea o familie cândva.Cineva care vrea să-și petreacă întreaga viață cu tine. Petreceți-vă timpul cu cel care vă alege întotdeauna.Când cineva te tratează ca și cum ești cel mai important lucru din viața lui, asta înseamnă că se angajează pe deplin să te iubească. A fi prioritatea cuiva înseamnă că este dispus să facă orice pentru a te face fericit. Cineva care este atât iubitul tău, cât și cel mai bun prieten al tău.

Meriți să fii cu cineva care nu va înceta niciodată să te aleagă. Cineva care te iubește pentru defectele și imperfecțiunile tale. Cel care te vede pe tine adevărat și te face să te simți liber să fii tu însuți. Cineva gata să-și construiască un viitor alături de tine.

loading...

Add comment