Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Durerea te face mai puternic,frica te face mai curajos,suferința te face mai înțelept.

Te trezești dimineața și primul lucru care îl faci este să-ți verifici telefonul, așteptând un mesaj „bună dimineața”, dar nu este nimic acolo.Apoi, toată ziua există o gaură în interiorul tău pe care nimic nu pare să o umple. Este un gol care te face să te simți pierdut și speriat.Nu există nimic ca o despărțire care să provoace frica de a fi singur. Este ca un val de groază care te lovește odată ce praful de despărțire se stabilește și îți dai seama că nu mai ai un partener lângă tine. Anxietatea lovește și începi să te întrebi dacă vei găsi vreodată pe cineva care să te iubească din nou.

Aceste sentimente de pierdere nu fac decât să exacerbeze sentimentele de singurătate.Cu toate acestea, dacă te uiți în jur, cel mai probabil vei descoperi că există persoane în viața ta care sunt la fel de susținătoare ca fostul partener sau parteneră.A fi singur nu înseamnă că sunteți singur.Aproape toată lumea are cel puțin o persoană la care poate apela în momentele în care are nevoie, așa că apelează la prieteni, familie sau oricine te face să te simți confortabil deschizându-te astfel încât să te poți elibera, să plângi, să țipi și să-ți exprimi emoțiile în mod liber, fără inhibiție. În acest fel, a fi singură nu se va simți atât de înfricoșător, deoarece veți ști că nu sunteți niciodată cu adevărat singur.

Sfârșitul unei relații este ocazia perfectă de a reevalua toate acele interese și pasiuni pentru a vedea ce este cu adevărat al tău.Gândiți-vă la asta: nu mai trebuie să luați în considerare gândurile, sentimentele și nevoile unei alte persoane, ceea ce înseamnă că în sfârșit vă puteți concentra asupra voastră și singuri.A avea timp și spațiu pentru a vă concentra asupra propriilor nevoi este extrem de important pentru creștere și fericire. În acest fel, puteți dezvolta un sentiment mai puternic despre cine sunteți, ceea ce vă va ajuta să găsiți un partener care să se potrivească mai bine în viitor.

Deseori ne gândim și supraanalizăm în perioadele de stres și anxietate. Este un cerc vicios care perpetuează doar gândurile toxice și ne ține înlănțuiți în trecut. Pentru a merge mai departe, trebuie să vă mișcați fizic.

loading...

Add comment