Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O pildă pe care trebuie să o reții: tot ce faci se va întoarce la tine

Probabil că mulți dintre dvs. ați auzit de Legea Bumerang, o lege cunoscut încă din vremurile de demult. Aceasta este una dintre cele mai importante legi ale vieții, cunoscută și sub denumirea legea cauza-efect. Această lege presupune faptul că nu este bine să dorești sau să faci rău altora, deoarece în viață culegem ceea ce am semănat și tot ce suntem reprezintă rezultatul a ceea ce am gândit.Dacă ai un comportament bun față de cei din jur, vei primi și tu la un moment dat același lucru din partea celor din jur.

Pentru a fi fericit în viață și a avea liniște sufletească este foarte simplu să aplici această lege. Dacă vrei să fii iubit, iubește și tu pe cei din jur, dacă vrei să auzi numa lucruri bune despre tine, nu bârfi nici tu. Dacă vrei să primești ajutor în caz de nevoie, oferă și tu la rândul tău. Orice faptă bună va fi răsplătită cu o altă faptă bună. Daca cineva este nervos si manios pe tine nu trebuie sa-i platesti cu aceeasi moneda, sa-l jignesti si tu.Nu dori raul unei persoane pentru ca destul de rapid s-ar putea sa ti se intample chiar tie.Cand vezi ca ai esecuri incepe sa te gandesti la succes si cu singuranta acesta va veni din nou in viata ta.Esenta legii Bumerang este sa fii bun cu cei din jur si in acelasi timp sa te astepti la bine de la alte persoane. Gandirea pozitiva este importanta.

Dacă cineva vă face ceva rău, nu trebuie să vă faceți griji, veți continua să vă faceți parte din bine. Greșelile, nedreptățile sau orice altă forță negativă vor fi returnate expeditorului.Adevărata bucurie urmează a face ceea ce credem că trebuie să facem și așteptăm ca răsplata să vină în timpul său propriu. Recomandări de valoare durabilă necesită o forță de răbdare și persistentă. Faceți partea dvs. pozitivă și care vă va reveni într-o bună zi în anumite moduri fructuoase.

Știm că legea cauzei și efectului funcționează, dar nu cunoaștem toate detaliile cum funcționează. Luați în considerare următoarele avertismente:

Nu puteți anticipa când va reveni răsplata.

Bumerangul dvs. s-ar putea să vină imediat la dvs. sau poate dura mai mult. Același lucru se aplică și altora; este posibil să nu vedeți rambursarea acestora. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să cunoașteți bumerangele pe care le aruncați și să lăsați restul să plece.

Nu puteți anticipa forma bumerangului care se întoarce.

Ei spun că ai grijă ce-ți dorești. Puteți arunca bumerangul dvs. și s-ar putea să vă revină în mod complet neașteptat. Cu toate acestea, rezultatul final este același. Veți obține ceea ce ați cerut, dar nu neapărat în forma pe care ați așteptat-o.

Iartă-te.

Dacă arunci un bumerang și regreți mai târziu, iartă-te și continuă. Locuința în regret este o modalitate sigură de a arunca mai multe bumerange negative.

De asemenea, iertarea altora vă va împiedica să aruncați mânia și resentimentelor.

Puteți folosi principiul bumerang pentru a vă perfecționa opțiunile. Mai bine, utilizați-l ca un compas adevărat și lăsați-l să vă îndrume spre cel mai înalt potențial și natura dumneavoastră cea mai iubitoare.

loading...

Add comment