Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
sa-multumim-lui-dumnezeu

Unii ar trebui să-i mulțumească lui Dumnezeu și să fie recunoscători că nu stau pe un pat de spital

Mulți dintre noi ar trebui să să concentreze mai mult pe recunoștință.A fi recunoscători trebuie să fie un fundament al vieții noastre în fiecare zi.De fapt, a avea o „atitudine de recunoștință” adaugă la sănătatea noastră spirituală și fizică pe tot parcursul anului – și este o mentalitate pe care o putem cultiva.

Versetele din toată Biblia ne îndreaptă înapoi către Dumnezeu ca Creatorul și Susținătorul nostru și cum trebuie să fim un popor recunoscător. Lista lucrurilor pentru care am putea să-L lăudăm este nesfârșită.Încă din primele zile ale națiunii israelite, Dumnezeu și-a eliberat poporul de tot felul de încercări și greutăți și i-a condus prin tot felul de încercări și greutăți. Așadar, multe relatări spun despre oameni care au răspuns cu recunoștință pentru modul în care Dumnezeu i-a vegheat în vremuri dificile. Încrederea lor a devenit mai puternică și i-a determinat să se roage cu așteptare în viitor.

A spune „mulțumesc” lui Dumnezeu nu pare suficient în lumina tuturor binecuvântărilor Sale pentru noi. Dar ori de câte ori facem asta, El primește cu bucurie laudele noastre.Mulțumiri pentru sănătate, liniște și prosperitate,ar trebui să facă diferența în viață.Mulți dintre noi nu realizează cât de importantă este sănătatea, decât când încep să o piardă.

Sănătatea este centrul vieții.Fiecare parte a vieții depinde de sănătate.Sănătatea spirituală este la fel de importantă ca și sănătatea fizică și mentală.Când practicăm pozitivitatea, recunoștința și rugăciunea, luăm pași pentru a deveni mai sănătoși din punct de vedere spiritual.Deși a rămâne pozitiv în vremurile întunecate poate fi o provocare.Gândirea pozitivă poate crește încrederea, poate reduce stresul și poate promova comportamente sănătoase.

Când alegem să fim pozitivi, devenim conștienți de lucrurile bune din viața. Acest lucru ne conduce în mod natural în oportunități de a ne exprima recunoștința pentru lucrurile pe care le avem.Recunoștința a fost legată de îmbunătățirea sănătății fizice și psihologice.Deoarece situația din jurul COVID-19 este în continuă evoluție, ar trebui să nu uităm să mulțumim lui Dumnezeu mai des, că suntem sănătoși și că nu stăm pe un pat de spital.Și cum putem face cel mai bine acest lucru? Prin rugăciune,desigur.Rugăciunea este modul nostru de a spune mulțumesc lui Dumnezeu și totodată oportunitatea de a ne ridica preocupările, speranțele și nevoile către cineva căruia îi pasă cu adevărat de noi.

loading...

Add comment