Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

2 rugăciuni pentru mame: pentru fiu și fiică care trebuie rostite din adâncul sufletului

Nu există nicio muncă mai grea decât să fii mamă. Dar, este și cea mai frumoasă.A fi mamă este un cadou care este de neimaginat pentru orice femeie care nu are un copil în viața lor.Este un dar de la Dumnezeu.Este o dragoste care crește continuu, o iubire care își dorește mereu mai mult și mai bine.
Îi iubim atât de mult pe copiii noștri și dorim cele mai mari binecuvântări și îndrumări ale lui Dumnezeu asupra vieții lor. Ne petrecem ore în șir, învățând cu ei, ajutându-i, antrenându-i, protejându-i și încurajându-i, dar de multe ori ne lipsește una dintre cele mai mari resurse pe care Dumnezeu ni le-a oferit,rugăciunea.Rugăciunea oferă protecție, puritate și înțelepciune copiilor noștri. Copiii sunt un dar prețios de la Dumnezeu. Rugăciunea pentru copii este unul dintre cele mai puternice lucruri pe care le puteți face ca părinte.Iată în continuare două rugăciuni puternice ale unei mame pentru fiul și fiica ei.Rostește-le cu credință în fiecare zi pentru binele și sănătatea copiilor tăi.

Rugăciune pentru fiică.
„Te rog, Maica Domnului, cea mai sfântă, dă sănătate fiicei mele. Știi cum visează sufletul sau – dă-i în viața ei zile mai clare! Mă rog pentru fericire, frumusețe, noroc și multe minute pline de bucurie. Fă-o să plângă mai puțin de amar. Lasă fericirea să îi cuprindă orele.

Dacă cineva o supără, mânia nu se topește, știu: va fi o lecție pentru sfânta ei tărie și iubirea ta și dacă ea este slabă în spirit, sau nu-și găsește imediat drumul în viață, ajut-o cu rugăciunea ta zilnică.”

Rugăciune pentru fiu.
„Te rog, Dumnezeule milostiv!

Iartă-mi păcatele mele. Nu îmi este nimic mai apropiat și mai drag decât iubirea Ta atotcuprinzătoare. Nu cer nimic pentru mine, mă rog pentru fiul meu: trimite-i liniște și pace, învață-l să devină un om adevărat, cu suflet bun. Ferește-l de ciuda și răutatea oamenilor, ajută-l să vadă rațiunea în lume, în păcat și să rămână drept, mereu în umbra milosteniei Tale.”

„Părinte Dumnezeu, astăzi îți cerem binecuvântarea ta în timp ce rugăm aceste rugăciuni asupra copiilor noștri. Vă lăudăm că în fiecare zi putem avea încredere în bunătatea voastră. Amin”

loading...

Add comment