Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Un suflet bun nu îți va face rău chiar dacă îl rănești,însă îl vei pierde.

Oamenii rănesc pe cei din jur fie intenționat, fie din greșeală.Dacă cineva știe că te rănește, dar totuși o face, atunci înseamnă că vrea să o facă pentru a se simți „bine” și „important”.Cu toate acestea, dacă cineva te rănește din greșeală, probabil că a fost o greșeală și atâta timp cât îi spui cum te simți în privința asta, ei își cer scuze în schimb și atunci lucrurile stau bine.Doar pentru că tu ești drăguț și amabil,asta nu înseamnă că toată lumea este drăguță cu tine. Din păcate, unii oameni sunt răi cu cei cei jur, fără ca tu să fii rău în primul rând cu ei.

Dar, un suflet bun nu îți va face rău chiar dacă îl rănești.Aceștia nu vor răni inima cuiva, doar pentru că a lor a fost rănită.Nu devin cruzi pentru că cineva a fost crud cu ei.Nu mint pe cineva, doar pentru că ei au fost mințiți.Fiecare are propriile probleme și obstacole în viață. Problemele nimănui nu sunt mai puțin relevante doar pentru că credeți că ale voastre sunt mai rele. Problemele fiecăruia sunt importante, deoarece toată lumea se simte diferit și gestionează diferit durerea. Ceea ce nu putem face este să lăsăm acele experiențe și probleme să ne schimbe în rău.

Nu putem lăsa pe cineva care nu ne iubește să ne înlăture corect speranța și dorința de a găsi o nouă iubire, o iubire mai bună.Nu renunțați la dragoste pentru că cineva v-a rănit și nu deveniți persoana care v-a rănit.Nu este corect pentru tine sau pentru ei, deoarece inima ta se va vindeca, poate nu în totalitate sau repede, dar cineva te va iubi din nou. Nu lăsa pe cineva să schimbe modul în care te simți față de ceilalți.Nu lăsa să schimbe modul în care vă simțiți când vă îndrăgostiți. Nu lăsa să schimbe modul în care inima ta bate pentru un alt suflet. Și te rog, nu-l lăsa să schimbe ceea ce ești.

Un suflet bun poate avea nevoie de mult timp să se vindece.Însă, el nu va mai fi niciodată la fel cu tine.Îl vei pierde.Deoarece inima lui amabilă este plină de dragoste pe care vrea să o împărtășească.

Nu lăsa ura și răul să te împiedice să fii cea mai bună persoană care poți fi.Fii tu, fii complet și neastâmpărat și să știi întotdeauna că iubirea câștigă și vei avea sfârșitul tău fericit.

loading...

Add comment