Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Dacă ai obosit,învață să te odihnești,nu să renunți”.

Ori de câte ori simțiți că ați parcurs un drum lung prea a vă atinge obiectivele, trebuie să știți când să faceți pauză.Poate fi ușor să te prinzi în ambiția ta un pic prea mult.Cred că dacă încerci să realizezi prea multe lucruri simultan, nu faci decât să te suprasoliciți singur.Învățarea pentru a vă concentra atenția și a vă cufunda pe deplin în munca dvs. este crucială.Meditarea zilnică vă poate ajuta drastic să deveniți mai atenți.

Pentru început, trebuie să vă antrenați mintea.Cu o practică continuă și punându-te în acele situații inconfortabile, vei reveni la realitate. Știu cât de important este să mă situez în acele situații în care pot greși la început, pentru că voi învăța atât de multe din deficiențele mele. În cele din urmă, voi putea să mă descurc în tensiune și să trec cu bine peste toate.Voi fi dominat până în momentul în care sunt dezamăgit de lucrurile pe care viața mi le va arunca.

Învățarea corpului tău este atât de importantă. Vor fi momente în care doriți cu adevărat să continuați și să vă împingeți până la limitele dvs., dar trebuie să știți unde să trasați linia. Dacă te pui într-o stare de epuizare pură, poți suferi foarte mult.Uneori trebuie să ne împingem la limită pentru a ne trece peste prag. Dar, de asemenea, trebuie să știm să nu o facem prea des, ceea ce poate duce la consecințe nedorite care ne pot lăsa grav obosiți.Deci, dacă vă simțiți epuizați și credeți că nu puteți face un alt pas înainte, învățați cum să vă odihniți.

Dacă te simți epuizat, învață cum să te odihnești, sprijină-te de un perete, dar nu te opri din drum.Mergeți încet dacă trebuie, dar faceți următorul pas. Mintea și corpul tău sunt două lucruri diferite, iar adevărul este că majoritatea oamenilor nu au nicio problemă să se împingă fizic în față, dar au greutăți să-și împingă mintea înainte.Sunteți 100% responsabil de gândurile dvs. și vă puteți folosi mintea pentru a vă motiva înainte. Învață să te odihnești, dar să nu renunți.Poți sa faci asta. Mergi înainte.

„Aceste cuvinte au rămas cu mine de atunci și știu două lucruri:Știu să mă odihnesc, nu să renunț.”

loading...

Add comment