Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Cine îți iubește sufletul,nu te părăsește niciodată.

Te îndrăgostești de cineva care îți poate fi cel mai bun prieten și iubit în același timp.Cineva care te va ierta de fiecare dată când ai greșit.Cine va rămâne târziu cu tine și va vorbi despre tot felul de lucruri aleatorii din viață.Cine nu se va obosi niciodată să te țină de mână și să le arate tuturor cât de profund este îndrăgostit de tine.Cine va face din fiecare clipă o fericire cerească. Cine va respecta promisiunile sale. Cine te va respecta și îți va respecta deciziile tale în viață.Cine îți va accepta defectele și imperfecțiunile și te va face să simți că merită să le ai.Cine va lupta pentru tine în ciuda dificultăților și furtunilor din viață.

Te îndrăgostești de cine îți iubește sufletul, mai mult decât trupul.Cine îți poate elimina grijile, lacrimile și îndoielile. Cine nu se va obosi niciodată să te înțeleagă. Cine te va face fericit și te vei simți mulțumit.De cineva care te va iubi necondiționat și nu te va părăsi niciodată.Te îndrăgostești de cineva care îți va aprecia eforturile și care te va îndruma și te va susține pe parcursul obiectivelor tale în viață.Cine îți va fi întotdeauna alături, indiferent de ce se întâmplă în viață.Te îndrăgostești de cineva care te va săruta de fiecare dată și te va face să te simți că ești cea mai importantă ființă din lume pentru el sau ea.

Toate aceste lucruri la un loc, semnifică dragostea adevărată.Dragostea este un lucru minunat.Indiferent dacă iubești pe cineva cu sufletul sau cu inima, trebuie doar să demonstrezi. A iubi pe cineva cu sufletul înseamnă să iubești pe cineva cu credință.Înseamnă că poți iubi pe cineva în așa fel încât ești dispus să faci orice pentru acea persoană.Înseamnă că iubești cu mai mult decât sentimentul, emoția și centrul dorinței.Adică întreaga ta esență este să iubești.Iar atunci când iubești, nu părăsești acea persoană.

Cine îți iubește sufletul, nu te minte, nu te folosește, nu îți face rău și mai ales, nu te lasă la greu.

loading...

Add comment