Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Când ți-e frică de viitorul tău,adu-ți aminte că prezentul este cel care contează mai mult.

Când ți-e frică de viitorul tău, amintește-ți că nu există nicio modalitate posibilă de a ști ce ți se va întâmpla mâine. Nu puteți prevedea niciodată acest lucru,nu puteți fi niciodată sută la sută sigur că luați decizia corectă, motiv pentru care trebuie să vă urmați inima. Trebuie să alegeți calea care vă va face mai fericiți, deoarece calea pe care credeți că este cea mai sigură s-ar putea să nu fie sigură la urma urmei.

Când ți-e frică de viitorul tău, amintește-ți că singurul lucru pe care îl poți controla cu adevărat este prezentul tău.Puteți face alegeri bune astăzi pentru a vă crește șansele de a reuși mâine. Puteți începe să faceți pași mici spre îndeplinirea obiectivelor. O să dea roade. Trebuie doar să rămâi consecvent. Trebuie să vă revărsați inima și sufletul în tot ceea ce sperați să realizați. Nu puteți continua să amânați. Nu puteți aștepta până mâine pentru a începe ceea ce ar fi trebuit să începeți ieri.Când ți-e frică de viitorul tău, aruncă o privire asupra trecutului tău. Ați făcut greșeli, dar ați supraviețuit.Ați pierdut oameni, dar ai supraviețuit. Fiecare lucru pe care l-ați trecut, l-ați suportat. După tot ce ați trecut până în acest moment, ar trebui să vă simțiți încrezători că veți trece prin tot ceea ce viața vă va arunca în viitor.

Nu ar trebui să ii îngrozit de ceea ce așteaptă după colț.S-ar putea să fie ceva grozav chiar în afara posibilității tale. Ai putea să te îndrepți spre ceva frumos. De aceea, trebuie să continuați. Nu poți renunța niciodată.Când ți-e frică de viitorul tău, amintește-ți că nu ești singurul cu aceste tipuri de griji. Nimeni nu și-a dat seama complet de viață. Chiar și oamenii care par că știu totul au momente când se întreabă dacă sunt pe calea cea bună.Nu sunt atât de înaintea ta pe cât ai crede.Dar oricum nu ar trebui să vă comparați cu ei. Calea lor nu este calea ta. Sunteți menit să atingeți diferite repere în momente diferite. Dacă ajungeți mai devreme nu îi face să vă fie superiori. Înseamnă doar că sunt pe o pistă separată. Nu poți lăsa realizările lor să te descurajeze.

Când ți-e frică de viitorul tău, amintește-ți că planificarea este importantă, este important să ai speranțe și vise, dar mai întâi trebuie să te gândești în prezent, la ziua de astăzi.Trebuie să te concentrezi la tot ceea ce poți face astăzi, pentru a-ți îmbunătăți viața.

loading...

Add comment