Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Este posibil să nu înțelegem întotdeauna deciziile lui Dumnezeu,dar ele sunt tot timpul în favoarea noastră.

S-ar putea să nu înțelegem întotdeauna modul în care Dumnezeu ne modelează viețile, s-ar putea să nu înțelegem întotdeauna de ce alege uneori să ne învețe calea cea grea și s-ar putea să nu înțelegem întotdeauna de ce ne întârzie pur și simplu dorințele, rugăciunile sau atunci când avem nevoie de el.Poate că nu întelegem întotdeauna ce încearcă să ne învețe, dar cumva toată durerea prin care am trecut, toate lucrurile prin care am fost testați, toate eșecurile și rugăciunile întârziate ne fac oameni mai buni, ne fac mai rezistenți, mai recunoscători și ne fac mai înțelepți și mai puternici. Ei ne învață cum să ne adaptăm la situații necunoscute, cum să parcurgem noi drumuri cu calm și cum să luptăm mai greu pentru lucrurile pe care ni le dorim cu adevărat.

Este posibil să nu înțelegem întotdeauna suferința inimii, de ce Dumnezeu ne-a făcut să cădem pentru oamenii care ne-au rupt sau ne-au trădat. De ce ne-a mișcat inimile pentru oamenii care erau prea egoiști pentru a ne oferi dragostea pe care o căutam.Dar, în cele din urmă învățăm cum să trăim din nou fără ei, învățăm ce merităm și învățăm cum să ne iubim un pic mai mult, astfel încât să nu le permitem altora să ne diminueze valoarea sau să ne decidă valoarea. În cele din urmă, învățăm cum să fim singuri, deoarece de cele mai multe ori va trebui să ducem singuri cele mai dure bătălii și, de cele mai multe ori, vom urca singuri cei mai abrupți munți.

Este posibil să nu înțelegem întotdeauna pierderea sau durerea, de ce îi pierdem prea repede pe cei dragi sau de ce viața ne separă de oamenii de care avem cel mai mult nevoie. Este posibil să nu înțelegem întotdeauna cum cele mai rele coșmaruri sunt bune pentru noi sau esențiale pentru creșterea noastră, dar ajungem să aflăm că uneori acele tragedii sunt punctul de cotitură în viața noastră. Ajungem să aflăm că, atunci când unele lucruri mor în interiorul nostru, devenim neînfricați și cumva urmărim tot ce ne speria și începem să urmărim lucrurile pe care le-am tot amânat.

Este posibil să nu înțelegem întotdeauna deciziile lui Dumnezeu, chiar dacă acestea ne provoacă durere, confuzie sau durere de inimă, dar ele sunt întotdeauna în favoarea noastră, chiar dacă nu le putem vedea încă. În viitor, cel mai probabil că ne vom da seama de acest lucru.Timpul va dezvălui întotdeauna adevărul și va conecta punctele, astfel încât să putem vedea că tot ceea ce am pus la îndoială a fost exact ceea ce trebuia să se întâmple, astfel încât să ajungem acolo unde trebuie.

loading...

Add comment