Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

O căsnicie este ca o casă.Atunci când se arde un bec,nu schimbi casa.Rezolvi problema.

Probabil vă întrebați cum este construirea unei case asemănătoare cu cea a relației? Ei bine, sunt asemănătoare, deoarece există pași pentru construirea unei case și sunt pași pentru a construi o relație.Dacă ați construit vreodată o casă de la zero, probabil că ați văzut că presupune multă muncă și mult efort.Exact la fel se întâmplă și cu o căsnicie.

Fundația căsnicie este o combinație de onestitate și loialitate. Aceste două lucruri vor crea o bază puternică care va ține relația.A spune adevărul, oricât de greu ar fi el, este cel mai bun lucru, chiar dacă îți poate răni partenerul.Nerespectarea adevărului doare mai mult decât spunerea lui.Oricât de greu va fi și oricât de mult te va pune celălalt pe nervi, nu cauți ce poți obține în relația în altă parte. Nimic din ceea ce puteți obține din relația dvs. actuală nu ar trebui să fie dat de la cineva din afara relației. Dacă da, asta îți rupe loialitatea față de partener.

Încrederea este un lucru foarte important într-o căsnicie.încrederea este locul în care ești cinstit și loial. Dacă faci aceste două lucruri, încrederea se bazează pe asta.De asemenea și comunicare are un rol foarte important. Fiecare relație are nevoie de comunicare și aceasta este ceea ce construiește forma și susținerea relației.Trebuie să puteți comunica despre orice cu partenerul. Este important să vorbiți despre tot ce se întâmplă în relație. Uneori, chiar și despre cele mai incomode lucruri.Iar dragostea, este construită cu tot ceea am spus mai sus.Când veți avea toate aceste componente împreună, veți putea să vă iubiți partenerul.

La fel se întâmplă și într-o casă.Tot ceea ce este conectat în acea casă pentru a-i oferi lumină, instalații sanitare, căldură și aer condiționat este conexiunea. Niciunul dintre acestea nu ar funcționa dacă un fir nu ar fi conectat. Conexiunea este importantă pentru a menține totul în relație și în casă.Acoperișul este dragostea pe care oamenii o au unul pentru celălalt. Iubirea este ceea ce acoperă și protejează tot ce este în relație și în casă.Aceasta este ceea ce împiedică ploaia și furtunile să intre în casă. Fără asta, oricine poate strica relația care se construiește la interior.

Aceste lucruri fac ca, construirea unei case să fie similară cu construirea unei relații. Amintiți-vă că puteți repara întotdeauna ceea ce este rupt cu munca grea și dăruire.La fel ca atunci când se arde un bec în casă, nu schimbați casa, ci schimbați becul și rezolvați problema.

loading...

Add comment