Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Să nu faci rău niciodată cuiva care ți-a vrut mereu binele. Unele greșeli pot fi iertate, dar nu și uitate.

Toți greșim față de cineva la un moment dat, mai devreme sau mai târziu.Asta înseamnă să fii om.În mare parte, încercăm să evităm să facem rău oamenilor în mod regulat. Ați fost vreodată la o petrecere la care nu vroiați să vă duceți, ci, în loc să apelați și să anulați, ați participat la petrecere pentru că nu ați vrut să răniți sentimentele celeilalte persoane? Ei, se întâmplă atunci când nu vrei ca cineva să sufere și să fie trist din cauza ta. Și se intampla tot timpul. Și o facem noi înșine.Dar în viața de zi cu zi, trebuie să ne gândim cum să evităm să mai afcem acest lucru, mai ales oamenilor care defapt ne vor doar binele.Unele greșeli pot fi iertate, dar nu și uitate.

Nimeni nu poate simți ceea ce simți tu.Nu presupuneți că modul în care vă simțiți este cum se simt ceilalți în legătură cu o situație.În loc să atribuiți un sentiment unei situații care să se potrivească tuturor, întrebați oamenii ce cred ei și apoi luați o decizie care vi se potrivește.Nu presupuneți că cineva vă va ierta cu siguranță pentru decizia care o luați.Una dintre cele mai ușoare metode de a răni sentimentele cuiva, inclusiv ale tale, este să presupui că o altă persoană ar trebui să acționeze într-un anumit fel. Credem că știm cum ar trebui să acționeze ceilalți sau cum ar trebui să își trăiască viața.

Nu folosiți cuvinte care pot răni oamenii.Există o serie de termeni inacceptabili din punct de vedere social, care au fost adoptați pe scară largă ca fiind jignitori, așa că păstrați aceste cuvinte din vocabularul dvs., chiar dacă „glumiți” cu prietenii.Uneori, acestea nu pot fi uitate.

Nu uitați că nimeni nu este perfect.Suntem oameni.Înainte de a judeca pe cineva, nu uitați că toți încercăm doar să ne înțelegem și să facem lucrurile corecte. Dar dacă încercați să evitați să răniți sentimentele cuiva, asigurați-vă că înțeleg ce vreți să spuneți.Deoarece dacă îi rănești, poate că te vor ierta, dar nu te vor uita niciodată.

loading...

Add comment