Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Dacă ai sănătate să poți munci și copii care să-ți mângâie sufletul,ești cel mai bogat om de pe pământ.

Trăim într-o societate materialistă, cu un exces de bunuri materiale care nu aduce mulțumire pe termen lung, acel sentiment autentic de satisfacție și pace, care este fundamentul pentru o viață fericită.Pentru bogați și săraci deopotrivă, dorința de a avea mai multe lucruri mai noi, mai bune, mai îndrăznețe pare să fie un fapt al naturii umane. Suntem înconjurați de reclame la televizor, radio și Internet care ne încurajează să ne dorim lucruri materiale.

Dar totuși, ar trebui să fim mult mai recunoscători și generosi cu ceea ce avem.Dacă ai sănătate să poți munci și copii care să-ți mângâie sufletul,ești cel mai bogat om de pe pământ.Sănătatea este atât de importantă în zilele noastre.Fără ea nu poți realiza absolut nimic.Fără ea nimic nu mai contează.Ea este prima bogăție a omului.Sănătatea este o comoară pe care puțini știu să o prețuiască,deși aproape toți de nasc cu ea.Sănătatea este cel mai mare dar.

Copiii sunt cea mai mare avere.Ei sunt cei care îți mângâie sufletul.ei sunt unica putere care te împinge să mergi înainte chiar și atunci când în interiorul tău nu vrei decât să te oprești.Când ai copii, te simți cel mai bogat om de pe pământ.Iubiți-i și apreciați-i.Cea mai mare bogăție din această lume sunt copiii, mai mult decât toți banii.

Bogăția nu constă în lucruri materiale.Sunt lucruri mult mai importante în viață decât acestea, cum ar fi sănătatea și copiii.Se spune că nu ești destul de bogat, până când nu ai și ceva ce nu se poate cumpăra cu bani.Dar să nu înțelegeți greșit. Avem nevoie de bani pentru a cumpăra lucrurile necesare pentru o viață decentă.Avem nevoie de bani pentru a ne împlini visele și dorințele. Dar dacă ai sănătate să poți munci și copii care să-ți mângâie sufletul acesta este nivelul “cel mai bogat” la care oricine trebuie să fie. Restul totul-i de prisos.Poți avea toți banii din lume și tot să fii cea mai săracă persoană de pe fața pământului.

loading...

Add comment