Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Ai puterea de a te vindeca și regenera singur, trebuie să înveți cum să faci asta

Regenerarea este procesul de reînnoire și restaurare care duce la vindecarea pe toate nivelurile: mental, emoțional, fizic și spiritual.Regenerarea apare la nivel fizic atunci când vă vindecați de o vătămare. Rănile se vindecă pe măsură ce celulele se reconstruiesc, creând noi țesuturi pentru a repara deteriorarea și a restabili funcția.Când te regenerezi spiritual, renaști și experimentezi un sens mai înalt al scopului și o înțelegere mai profundă.Procesul de regenerare favorizează, de asemenea, vindecarea emoțională, mentală și chiar fizică.Există un proces în trei părți care trezește această profundă putere de vindecare și ar trebui înțeles de către toți cei ce sunt interesați de o viață lungă și sănătoasă.

I.Faza Fundament-Purificarea.
Purificarea ține de sânge.Fluxul sanguin este fluviul vieții.Sângele tău este responsabil pentru transportul tot felul de materiale în întregul corp, de la oxigen, la hormoni, factori de coagulare, zahăr, grăsimi și celulele sistemului imunitar.Nu este nevoie să investești într-o dietă scumpă pentru curățare sau să cumperi tone de suplimente de detoxifiere pentru a-ți menține sângele curat și fără toxine și deșeuri.Următoarele practici vor fi foarte utile în Faza Fundament a purității sângelui: Elimină alimentele de tip fast-food, maximizarea alimentelor pure, crude și organice, hidroterapia colonului, masaj limfatic, băi de soare și purificări ale organelor cu plante medicinale.

II.Faza Transformatoare-Reechilibrarea.
Reechilibrarea ține de sistemul nervos.Sistemul nervos este o rețea complexă, foarte specializată. Organizează, explică și direcționează interacțiunile dintre tine și lumea din jurul tău.El nu se oprește din funcționare atât timp cât suntem în viață.Sistemul nervos controlează vederea, auzul,gustul, mirosul și simțul.Funcții voluntare și involuntare, cum ar fi mișcarea, echilibrul și coordonarea. Sistemul nervos reglează, de asemenea, acțiunile celor mai multe alte sisteme ale corpului, cum ar fi fluxul sanguin și tensiunea arterială.
Capacitatea de a gândi și de a raționa. Sistemul nervos vă permite să fiți conștient și să aveți gânduri, amintiri și limbaj.Atunci când sistemul nervos se supraîncarcă, experimentăm stres sau o dizarmonie.Acest lucru sporește ritmul cardiac, îngustează sistemul circulator și poluează mai mult sângele.
Următoarele practici vor fi utile în Faza Transformatoare-Reechilibrarea: odihna, masajul, exercitiile de respirație, meditatia, rugaciunea, acuprunctura și aromaterapia pe bază de plante pentru armonizare.

III.Faza Regeneratoare-Reîntreținerea.
Reîntreținerea ține de sistemul endocrin.Sistemul endocrin este o rețea de glande din corpul tău care formează hormonii care ajută celulele să vorbească între ele. El este responsabil pentru aproape fiecare celulă, organ și funcție din corpul tău.Dacă sistemul dumneavoastră endocrin nu este sănătos, s-ar putea să aveți probleme.
Următoarele practici vor fi foarte utile în Faza Regeneratoare: acupunctura,deosebita potenta a superalimentelor, puternicele plante precursoare hormonale.

Efectele acestor trei faze pot avea un efect extraordinar.Practica corecta a oricăruia dintre aceste trei faze, poate genera rezultate vindecătoare.

loading...

Add comment