Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Roata vieții se întoarce mai devreme sau mai târziu.Fiecare primește ce merită.

Intenția bună și fapta bună contribuie la karma bună și la fericirea viitoare, în timp ce intenția rea și fapta rea contribuie la karma rea și suferința viitoare. Legea karmei prevede că pentru fiecare acțiune există un efect corespunzător. Este procesul continuu și implică trecutul, prezentul și viitorul.Karma nu este despre pedeapsă sau recompensă. Aceasta face ca o persoană să fie responsabilă de propria viață și de modul în care tratează alți oameni.

Roata se întoarce întotdeauna.Acțiunile noastre, atât bune, cât și rele, ne revin în viitor, ajutându-ne să învățăm din lecțiile vieții și să devenim oameni mai buni.Karma este ce mai bun profesor, forțând oamenii să facă față consecințelor acțiunilor lor și, astfel, să-și îmbunătățească și să-și perfecționeze comportamentul sau să sufere dacă nu. Karma este puternică. Continuați să fiți buni pentru a atrage bunătatea în viața voastră.În esență, viețile noastre și experiențele noastre nu sunt niciodată despre alte persoane. Ele sunt întotdeauna despre noi.

Pe termen lung, persoanele cu o perspectivă pozitivă câștigă peste toate celelalte. Nu contează cât de inteligent, experimentat, educat sau muncitor ești. Cei dintre noi care vedem binele sunt mai distractivi cu cei care lucrează, inspiră loialitate între colegii și clienții lor și este mai ușor să ridice în cadrul oricărui grup, organizație sau prietenie.

Adevărul este că toți putem face lucruri bune pe această lume, indiferent cine suntem. Și nu avem nevoie de un anumit motiv pentru a face acest lucru.Tot ce trebuie să faci este să schimbi modul în care gândești. După ce schimbi modul în care gândești, vei schimba modul în care te simți și, în consecință, vei schimba modul în care acționezi.Dar nu funcționează dacă credeți că, indiferent ce faceți, nu puteți schimba rezultatul vieții voastre, oamenii din jurul vostru și, ulterior, lumea.Cu toții putem schimba lumea. Fiecare dintre noi.

loading...

Add comment