Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fericirea nu poate fi cumpărată cu bani

Relația dintre fericire și bani este complicată. Mulți cred că mai mulți bani vor aduce vieții fericire, în timp ce alții cred că mai mulți bani aduce mai multe probleme.Cercetările arată că există mult mai mult pentru fericirea adevărată decât dimensiunea contului tău bancar sau dimensiunea casei tale.Experții sunt de acord că după ce ai suficient pentru a acoperi necesitățile de bază în viață, toate aceste lucruri suplimentare nu îți vor aduce o cantitate semnificativă de fericire suplimentară pe termen lung.

Uite, nu sunt aici pentru a nega că a avea bani este mai bine decât a nu avea bani. Chiar și cercetările arată că banii și fericirea sunt corelate pozitiv.Nu sunt singurul care știe că banii nu pot cumpăra fericirea.Sunt lucruri mult mai importante decât ei.Fără iubire și familie, suntem ca niște păsări fără aripi.Banii nu-ți vor aduce niciodată mângâiere ca oamenii pe care îi iubești și tandrețea lor.Fără a găsi dragoste și semnificație, veți avea un gol pe care banii nu îl pot completa niciodată.Dar, uneori este nevoie de un impuls sau o întâmplare în plus pentru a învăța aceste lecții.

Nu pierdeți din vedere ceea ce contează cel mai mult. Nu vă neglijați familia pentru bani.Și nu vă distrugeți căsnicia pentru ei.Iar dacă îi ai deja, folosește-ți banii pentru experiențe care îți vor îmbogăți viața în loc să dobândești o tonă de obiecte și posesiuni doar de dragul acesteia.Ai o singură viață și este mult mai scurtă decât îți dai seama. Așa că ieși și creează viața pe care ți-o dorești.Timpul tău pe Pământ este limitat, ceea ce înseamnă că ai responsabilitatea de a profita la maximum de el.Fă un pas la un moment dat și realizează că, deși banii sunt importanți, nu este cel mai important lucru.Fericirea nu poate fi cumpărată cu bani, cum nici dragostea nu poate fi obținută cu forța.

Banii nu sunt nici rai nici buni, ci sunt uneltele care accentueaza caracterul uman.Daca doresti sa vezi caracterul unui om ofera-i bani si putere.

loading...

Add comment