Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

7 lucruri pe care trebuie să le facă orice femeie după 50-60 de ani și să nu se simtă vinovată pentru asta.

După o anumită vârstă femeile cred că trebuie să renunțe la anumite lucruri.Nimănui nu-i place să renunțe … dar sunt momente când nu este doar OK, ci este necesar. Dar totuși trebuie să o faci pentru binele tău, nu pentru a mulțumi pe ceilalți.Iată în continuare 7 lucruri pe care trebuie să le facă orice femeie după 50-60 de ani și să nu se simtă vinovată pentru asta.

 1. Lasă trecutul în urmă.
  Dacă trăiești în trecut este pur și simplu o pierdere de timp.Nu puteți face nimic pentru a schimba evenimentele din trecut, așa că, dacă este necesar, găsiți pe cineva care vă poate ajuta să dezactivați emoția din jurul evenimentului și să mergeți mai departe.Viața este frumoasă și trebuie trăită în prezent.
 2. Învăță să spui da.
  Există un moment în viața tuturor, când trăiești în așteptările celorlalți și ignorând toate acele lucruri pe care le dorești, în favoarea îndeplinirii nevoilor și dorințelor altcuiva, trebuie doar să se oprească. Aceasta este viața ta – nu a lor.Dacă dorești o pizza la cinp, spune da.Nu sunteți egoist sau desconsiderat, sunteți doar voi, ceea ce poate fi un șoc pentru cei din jur.
 3. Zâmbește.
  Când atingem 60 de ani, se pare că nesiguranțele noastre adolescentine vin din nou.Aud femei plângându-se de asta sau aia despre ei înșiși.Nu pot purta asta, sunt prea grasă, sunt prea bătrână, nu sunt suficient de inteligentă.Nu te mai lăsa jos.Zâmbește, învață să apreciezi cât frumoasă e viașa și cât de perfect sau imperfect ești.
 4. Vezi binele în orice situație.
  Gândirea pozitivă înseamnă să abordați neplăcerile într-un mod mai pozitiv și mai productiv. Crezi că se va întâmpla cel mai bun, nu cel mai rău.Gândește-te la lucruri pentru care ești recunoscător în viața ta și vezi binele din orice situație.
 5. Permite-ți să te odihnești.
  Se pare că una dintre calitățile unei minți cu adevărat deschise este o odihnă profundă. Ajungem la această odihnă acceptând și înțelegând dorințele noastre, nu respingându-le.Cel puțin o zi pe săptămână petrece o zi odihnindu-te de la tot ceea ce înseamnă gătit, curățenie, cumpărături sau orice altceva.
 6. Răsfață-te.
  Fă lucruri care te fac cu adevărat fericită, care te încântă.Nu le amâna.Ai vazut într-o magazin o rochie care îți place, dar e prea scumpă? Nu ar trebui să te oprească nimic, dar ea te va face să te simți mai frumoasă și mai fericită.Chiar și după 50-60 de ani fă toate lucrurile care te fac fericită.
 7. Găsește armonia.
  Găsirea păcii interioare în lumea modernă este o provocare semnificativă.Faceți o plimbare lungă în parc sau petreceți un weekend în camping.Fii sinceră cu tine.Luați propriile decizii cu privire la ceea ce este cel mai important pentru dvs.Simplificarea vieții este unul dintre pașii către pacea interioară. O simplificare persistentă va crea o bunăstare interioară și exterioară care plasează armonie în viață.
loading...

Add comment