Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist
viata cu copil

Fiecare noapte nedormită, fiecare lacrimă vărsată, stres și neputință, într-o zi realizezi că toate au meritat pentru bunăstarea copilului

Venirea unui copil pe lume presupune multe schimbări în viața părinților.Vor fi zile de epuizare,stres și disperare.Vor fi zile în care simți că nu mai poți.Vor fi ore nesfârșite de insomnii, de epuizare fizică, mentală și emoțională.Vei avea zile bune și zile proaste.

Când ai decis să ai un copil, ai renunțat la o mare parte din viața ta. Acum, viața copilului contează cel mai mult. Vei mânca ultimul, vei dormi ultimul și, în general, vei deveni ultimul pe lista ta de priorități.Ca părinte, ai tendința de a te concentra pe nevoile copiilor tăi. Mulți părinți își pun atât de mult timp și energie în copiii lor încât își neglijează propriile nevoi. Rezultatul este epuizarea părinților, o condiție în care ești atât de epuizat încât simți că nu mai ai nimic de dat.

Sunt un sacrificiu, te împiedică să faci tot ce vrei, îți limitează libertatea. Și totuși, milioane și milioane de oameni din întreaga lume devin părinți.În ciuda dificultăților de a crește un copil, merită tot sacrificiul.Copiii te provoacă să fii cea mai bună versiune a ta.A avea copii te încurajează, te inspiră și te determină să încerci mereu mai mult și mai mult.A avea copii te ajută să te concentrezi și să-ți prioritizezi viața.Prioritățile se schimbă complet odată cu venirea unui copil pe lume.A avea copii aduce bucurie în viața părinților.Copiii sunt speranță.A avea copii îți face viața să devină mai plină.Avem mereu ceva de făcut, cineva care are nevoie de noi, zgomot și râsete și vorbărie și activitate.A avea copii te va face să crești ca persoană.

A fi părinte este greu, dar merită fiecare minut.Nu există nicio îndoială că vor fi momente dificile.Dar în final, este atât de plin de satisfacții și împliniri și dă vieții atât sens și bucurie în fiecare zi. Și în cele din urmă, îți vei da seama că toate merită pentru copilul tău.Îți auzi copilul vorbind cu altcineva cu aceeași bunătate și înțelegere pe care tu ai oferit-o. Când ai o relație pozitivă, sănătoasă și respectuoasă reciproc cu copilul tău, merită din plin.Nu uitați de dragostea și implicarea intensă pe care o veți simți cu propriii copii. Va face parte din viața ta și, ca atare, îți vei aduce copiii în programul tău și îi vei crește să fie parte din ceea ce faci și cum gândești.

loading...

Add comment