Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uneori adevărul iese la suprafața și fără să fie căutat

Cam așa funcționează viața. Adevărul iese întotdeauna. Fie că este vorba de săptămâni, luni sau ani.Odată și odată tot va fi dezvăluit adevărul.Când sunteți sincer, nu trebuie să vă amintiți ce ați spus, veți spune întotdeauna aceeași poveste.Când minți, ești obligat să-ți amintești ce ai spus sau s-ar putea să te contrazici și ajungi să fii prins cu minciuna.Iar în cele din urmă va trebui să spui mai multe minciuni pentru a acoperi minciunile pe care le-ai spus înainte.

„Adevărul te va elibera” poate fi o vorbă încântătoare pentru unii, dar este înțelepciunea absolută. Nu numai că dacă ești cinstit, mulți te vor vedea cu alți ochi, dar vei fi perceput ca un om al integrității.Minciunile vor compune doar reputația proastă pe care inevitabil o vei construi pentru tine pe parcurs. Minciunile pot fi atât de dăunătoare, nu numai pentru tine, ci și pentru toți cei din jurul tău, în special pentru cei mai apropiați.

Adevărul este întotdeauna calea cea mai potrivită și cea mai plină de satisfacție, indiferent de natura acestuia. Uneori, oamenii au tendința de a fugi de adevăr pentru a evita posibilele răni, dureri și dezamăgiri care vin odată cu el.Uneori, adevărul nu este întotdeauna ceea ce vrem să auzim și, ca urmare, ne mințim pe noi înșine, provocându-ne mai mult rău în călătoriile noastre, până când ajungem în acel punct în care nimic nu mai contează.Dar, oricât de dureros poate fi, adevărul iese la suprafața și fără să fie căutat. E doar o chestiune de timp.

Dacă vrei să fii respectat ca om, să câștigi respect din partea celorlalți, fii mereu cinstit.Fii un om de integritate și nu uita că o singură minciună, poate rupe toată încrederea pe care ai creat-o.Și va duce la un șir de minciuni care va fi în cele din urmă o povară atât de grea, care vă va împiedica să aveți o relație frumoasă cu cei din jur.

Onestitatea nu întotdeauna câștigă în mod necesar inima altora, deoarece unii oameni pur și simplu nu sunt pregătiți să o înfrunte. Dar, indiferent de asta, spune întotdeauna adevărul, deoarece el iese la iveală cu timpul, mai devreme sau mai târziu.

loading...

Add comment