Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Unii ca să fie fericiți au nevoie de mașini,case,bani.Eu am nevoie doar de sănătate și de familie.

Deșii mass-media încearcă să ne convingă că bogăția duce la fericire, nu este întotdeauna cazul. Banii vă pot ajuta cu siguranță să vă atingeți obiectivele, să vă asigurați viitorul și să faceți viața mai plăcută, dar simplul fapt de a avea lucrurile nu garantează fericirea.După cum veți vedea în continuare, nu aveți nevoie de un milion de dolari pentru a fi fericiți.

Marea întrebare este „Pot banii să cumpere fericire?” Nu există un răspuns simplu.Pare firesc să presupunem că oamenii bogați vor fi mai fericiți decât alții.Dar banii sunt doar o parte a bogăției psihologice.Există o corelație puternică între bogăție și fericire.Oamenii și națiunile bogate sunt mai fericiți decât omologii lor săraci; nu lăsați pe nimeni să vă spună altfel. Dar observă că impactul banilor asupra fericirii nu este atât de mare pe cât ai crede. Dacă aveți haine de purtat, mâncare de mâncat și un acoperiș deasupra capului, venitul disponibil crescut are doar o mică influență asupra sentimentului dvs. de bunăstare.

Deci, da, banii pot cumpăra ceva fericire, dar, după cum veți vedea, sunt doar o bucată din puzzle.Unii ca să fie fericiți au nevoie de mașini,case,bani.Alții au nevoie doar de sănătate și familia lângă ei.A avea suficienți bani pentru a vă simți în siguranță și a trăi un stil de viață confortabil poate contribui fără îndoială la sentimentul general de bunăstare, dar nu se poate compara cu a avea o legătură strânsă cu oamenii pe care îi iubiți cel mai mult. Dacă nu acordați suficientă atenție banilor, vă poate scădea calitatea vieții, dar dacă acordați prea multă atenție banilor, vă poate afecta relația cu familia, deoarece pierdeți timp și legăturile cu aceștia.Și să nu uităm de sănătate.Presupunând că nevoile dvs. de bază sunt îndeplinite, relațiile cu alte persoane au un efect mult mai mare asupra calității vieții decât banii.

Indiferent dacă prioritatea dvs. este să aveți relații mai satisfăcătoare sau mai multă siguranță financiară, cercetările par să arate că punerea familiei pe primul loc și banii pe al doilea este modalitatea de a face acest lucru.

loading...

Add comment