Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Omul care iubește nu înșeală,chiar dacă are ocazia

Eu știu una și bună.Dacă înșeli pe cel cu care te întâlnești, înseamnă că nu-l iubești.Îmi pare rău, dar este adevărat. Dacă ești necredincios, nu ești îndrăgostit.Dacă înșeli pe cineva nu este o greșeală pe care o faci atunci când iubești cu adevărat.

Dacă ești o persoană care a înșelat pe cineva și încă crezi că iubești acea persoană, ești pe cale să o auzi de la mine.Omul care iubește nu înșală, chiar dacă are ocazia. Permiteți-mi să explic de ce sunt, fără îndoială, corect când spun că nu puteți înșela pe cineva pe care îl iubiți.Să începem chiar de la început.Nu sunt un sfânt atunci când vine vorba de relații.Sunt, de fapt, un păcătos adevărat, fără îndoială.

Și cred că dorința mea de înșela vine din faptul că nu doresc niciodată cu adevărat să mă angajez într-o relație – ci totuși doresc egoist toate beneficiile de a avea o relație.Mi-am apreciat întotdeauna independența și capacitatea de a face ceea ce doresc, când doresc, dar mă bucur și eu să am pe cineva cu care să mă învârt și să merg la cină uneori.

După multă contemplație, am devenit absolut sigur că, dacă iubești pe cineva și respecți suficient pe cineva, nu poți înșela persoana respectivă. Pur și simplu nu poți. Acest lucru ți-ar face foarte mult rău. Te-ai simți vinovat continuu.Totul se reduce la respect. Dacă respecti cu adevărat persoana cu care te-ai angajat, nu vei putea niciodată să o înșeli.Nu vei fi capabil să-i faci așa ceva cuiva de care îți pasă profund.Dacă vă înșelați partenerul, nu îl respectați suficient. La fel de bine puteți pleca acum. Infidelitatea voastră este toată dovada de care aveți nevoie că voi doi nu sunteți potriviți unul pentru celălalt.Cu siguranță poți avea grijă de partenerul tău, dar poți să nu-l iubești suficient pentru a fi credincios. Dacă ai iubi cu adevărat această persoană cu toată inima, nu ar mai exista nimeni altcineva. Alți bărbați sau femei nici nu ar exista pentru tine.Puteți simți acea iubire, dar nu arde suficient de puternic.Dacă înșeli pe cineva, pur și simplu nu iubești sau nu respecti suficient de înverșunat acea persoană.

loading...

Add comment