Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bill Gates:„Ar putea urma pandemii mult mai periculoase decât coronavirusul”

Miliardarul Bill Gates, cofondarul Microsof, continuă să fie una dintre cele mai răspândite figuri publice pe tema coronavirusului.Gates a lămurit, de asemenea, că vede pandemia ca un „coșmar” și un eveniment definitoriu pentru eră, ale cărui efecte vor persistă ani de zile. „Va fi o vreme înainte ca lucrurile să revină la normal”, a spus Gates într-un nou interviu, vineri, cu Savannah Guthrie, de la NBC, în cadrul emisiunii „TODAY”.

„Mi-aș dori să pot spune că am trecut la jumătatea drumului. Dar nu cred”, a adăugat Gates.

Acest lucru se datorează faptului că miliardarul consideră că Statele Unite vor avea nevoie de câteva luni, dacă nu chiar ani, pentru a produce pe scară largă un vaccin contra coronavirusului. Cu toate acestea, speră ca un vaccin să sosească mai devreme decât mai târziu.

„De obicei, un vaccin durează peste cinci ani, deoarece are mai mulți pași”, s pus el.Dezvoltarea unui vaccin începe cu testarea pe animale înainte de a trece la testarea umană.

Până în prezent, Fundația Bill & Melinda Gates a angajat 250 de milioane de dolari în finanțarea pentru a ajuta lumea să dezvolte un vaccin eficient împotriva coronavirusului. El a scris într-o postare pe blogul său personale: „singurul mod de a întoarce lumea în locul unde a fost înainte de a se arăta COVID-19″.

Gates a devenit în ultima vreme, de asemenea, o țintă de top a teoriilor conspirației legate de coronavirus.Potrivit lui, această pandemie ar putea fi doar începutul, asta pentru că ar putea urma pandemii mult mai grave din cauza bio-terorismului.

Din 2010, miliardarul filantrop a avertizat lumea că nu suntem pregătiți pentru o pandemie mortală. El chiar i-a spus lui Trump.Bill Gates a scris un mesaj pe blogul său în ianuarie 2010, unde a prezentat focarul gripei H1N1 care a atras atenția mass-media în anul precedent. Cea mai mare parte a acoperirii a făcut ca acesta să pară periculos, „dar povestea reală nu este cât de rău a fost H1N1. Povestea reală este că suntem norocoși că nu a fost mai rău pentru că eram aproape complet nepregătiți pentru asta. ” El a menționat, de asemenea, acest focar ca un „apel de trezire” de a investi în capacități mai bune de a urmări și de a gestiona o epidemie mortală, „pentru că mai multe epidemii vor veni în deceniile următoare și nu există nicio garanție că vom avea noroc data viitoare.”

loading...

Add comment