Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Fotografiile din tinerețe ale lui Donald Trump, Angela Merkel și ale altor lideri mondiali

Noi am adunat câteva fotografii, pentru a vedea cum arătau liderii din întreaga lume înainte ca ei să devină figurile atotputernice. Este absolut ciudat să vedem acei oameni care au modelat lumea în care trăim acum, adolescenți simpli cu toată nevinovăția din lume și, în majoritatea cazurilor, lipsă de cunostință cu privire la ceea ce privește viitorul pentru ei. Uneori este greu să ne imaginăm ce au fost politicienii și dictatorii înainte de a-și lăsa amprenta pe scena mondială.În ciuda faptului că sunt niște personalități puternice, sigure pe sine și chiar autoritari, este greu să ne imaginăm că au fost cândva și ei oameni simpli, tineri și fără experiență. Din nefericire, am fost limitați de disponibilitatea fotografiilor. Deși, vei rămâne  surprins de aceste poze ale liderilor mondiali din tinerețe.

1. Tânărul Bill Clinton îi strânge mâna președintelui John F. Kennedy în grădina de trandafiri a Casei Albe. 24 iulie 1963.

2. Prințesa Elizabeth la vârsta de 18 ani, viitoarea regină a Marii Britanii, în timpul serviciului teritorial auxiliar în timpul celui de-al doilea război mondial, unde a condus și reparat vehicule grele, în anul 1945.

3. Vladimir Putin, ca un adolescent tânăr, în anul 1966.

4. Tânărul Barack Obama.

5. John F. Kennedy la vârsta de 10 ani, în anul 1927.

6. Tânărul Donald Trump din Academia Militară din New York.

7. Angela Merkel pregătește mâncare la un foc de tabara în timp ce era cu prietenii în Himmelpfort, Republica Democrată Germană În iulie 1973.

8. Tânăr Nelson Mandela în anul 1961.

9. Adolf Hitler în tinerețe.

10. Fostul președinte al Statelor Unite ale Americii, George W. Bush într-un meci de baseball de la Universitatea Yale,în anul 1964.

11. Tânărul Dalai Lama.

12. Viitorul Papa Ioan Paul al II-lea în timp ce se bărbierea.

13. Tânăra Margaret Thatcher cunoscută ca „Fecioara de fier”, fostul prim-ministru al Regatului Unit.

14. Portretul lui Fidel Castro în New York În 1955, în timpul unui interviu.

15. Tânărul Saddam Hussein, fostul președinte al Irakului.

16. Tânărul Nicolae Ceaușescu, secretarul general al partidului comunist român și apoi președintele României.

17. Tânăra Hillary Clinton în jurul anului 1969.

loading...

Add comment