Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

China a fost dată în judecată pentru răspândirea noului coronavirus.Sunt solicitate daune în valoare de 20 de trilioane de dolari.

Americanii au intentat acțiuni împotriva Chinei pentru pandemia de coronavirus.SUA, învinovățesc China pentru pandemia coronavirusului.Statul Missouri a intentat un proces împotriva Chinei, care este probabil să revendice imunitatea suverană.

Un proces de 20 de miliarde de dolari a fost intentat împotriva autorităților chineze din SUA în urma focarului de coronavirus. Avocatul american Larry Klayman și grupul său de avocați Freedom Watch, împreună cu compania din Texas, Buzz Photos, au intentat procesul împotriva guvernului chinez, armatei chineze, Institutului de virologie Wuhan, directorului Institutului de Virologie Wuhan Shi Zhengli și generalului major al armatei chineze, Chen Wei.Daunele solictate în valoare de 20 de trilioane de dolari, reprezintă o sumă mai mare decât PIB-ul Chinei, susținând că coronavirusul este rezultatul unei arme biologice pregătite de autoritățile chineze.

Aceștia au acuzat China că a ajutat și a ademenit moartea, a furnizat sprijin material teroriștilor, a conspirației pentru a provoca răni și moartea cetățenilor americani, neglijență, moarte greșită și agresiune.

Ei susțin că virusul a fost eliberat de la Institutul de Virologie Wuhan. Reclamanții au declarat că virusul COVID-19 a fost „proiectat” de China pentru a ucide populațiile în masă. Armele biologice au fost scoase în afara legii în 1925 și, prin urmare, o astfel de armă biologică este o armă de distrugere în masă teroristă, a menționat procesul.

Grupul american citează mai multe rapoarte media care au spus că a existat un singur laborator de microbiologie în China, care a gestionat viruși avansați precum noul coronavirus – în Wuhan. Pentru a acoperi, susțin reclamanții, China a legat declarații privind coronavirusul și protocoalele de securitate națională.

Klayman și reclamanții au susținut, de asemenea, că medicii și cercetătorii chinezi care au vorbit despre coronavirus și „au ridicat alarma către lumea exterioară la nivel internațional” au fost „tăcuți”. Ei au adăugat că aceasta a fost disperarea generalului maior Chen de a se salva de virusul pe care și-a injectat-o ea și șase membri ai echipei sale cu un potențial vaccin care a fost încă testat.De asemenea, aceștia au susținut că toți inculpații lucrează împreună pentru a perpetua „terorismul internațional”.

Procesul a declarat că, în timp ce coronavirusul este cu acțiune lentă și cu răspândire lentă pentru a fi folosit împotriva armatei unei țări, „a fost proiectat pentru a fi utilizat împotriva populației generale a uneia sau mai multor națiuni inamice percepute de China, cum ar fi Statele Unite.”

loading...

Add comment