Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Uneori avem nevoie de dragoste,alteori avem nevoie de singurătate. Dar întotdeauna avem nevoie de Dumnezeu.

Știu că am nevoie de Dumnezeu, dar prea des, acționez invers. Mă străduiesc să obțin din propriile mele puteri și cunoștințe în loc să mă bazez pe Dumnezeu. Mă prefac că știu toate răspunsurile și acționez ca și cum totul este sub controlul meu în loc să recunosc că am nevoie de Dumnezeu.Am nevoie ca el să-mi călăuzeacă calea.Dumnezeu este ajutorul nostru pentru că El știe, propria noastră capacitate limitată nu va fi niciodată suficientă. El ne invită într-o relație personală cu El, deoarece îndeplinește nevoile pe care nimeni altcineva nu le poate satisface.Dumnezeu vrea să ne demonstreze dragostea și credința Sa față de noi,rebuie să recunoaștem slăbiciunile noastre și să ne dăm seama de nevoia noastră de El.

Fără Dumnezeu, nu există viața.El ne ascultă de fiecare dată când avem nevoie și ne oferă tot ceea ce avem nevoie.Dumnezeu cunoaște toate nevoile noastre și, ca copii iubiți ai Săi, El are grijă de noi.Dumnezeu nu ne lasă niciodată singuri în întuneric și ne poate ierta păcatele.Ca păcătoși, avem nevoie de iertarea salvatoare pe care numai Dumnezeu o oferă.Când îl acceptăm în viața noastră pe Iisus Hristos ca Domnul și Mântuitorul nostru, Dumnezeu trimite Duhul Sfânt să ne învețe și să ne călăuzească.Harul lui Dumnezeu nu numai că ne acoperă păcatele, dar ne dă putere atunci când suntem slabi să putem merge mai departe.

Dumnezeu ne dăruiește înțelepciune și îndrumare în viață.Cu Dumnezeu nu trebuie să ne bazăm pe cunoștințele noastre limitate, pentru că El ne oferă înțelepciune și ne direcționează pașii.Dumnezeu este întotdeauna prezent în viața noastră atunci când avem nevoie, oferind refugiu în furtunile vieții.El ne ascunde în adăpostul lui în ziua necazului și ne ridică în sus atunci când cădem.El ne umple de pace.Într-o lume în care stresul și anxietatea sunt normale, putem chema pacea lui Dumnezeu să domnească în noi.Iar pacea lui, ne va păzi inimile și mințile.

Dragostea neclintită a Domnului nu încetează niciodată, îndurările lui nu se termină niciodată.Uneori avem nevoie de dragoste,alteori avem nevoie de singurătate.Dar cea mai importantă este credința.Credința în Dumnezeu ne ajută în fiecare zi să fim mai buni, să iubim, să zâmbim și să facem cele mai bune alegeri în viață.

loading...

Add comment