Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Drumul numit mai târziu duce către o țară numită niciodată.

De multe ori, este mai ușor să găsești un motiv pentru a amâna ceva.Aștepți întotdeauna momentul potrivit pentru anumite lucruri.Dar care este momentul potrivit oricum? Mi-a spus odată un mentor, nu există timp potrivit, tot ce ai nevoie este timpul, depinde de tine să decizi dacă este corect sau greșit.Deci, practic, dacă ești suficient de hotărât, de fiecare dată este momentul potrivit pentru tine.Dacă te vei schimba, atunci totul din jurul tău se va schimba.

Nu neglija să faci lucrurile ușoare pe care le poți face. Am remarcat că se poate cu ușurință să ai succes în viață făcând lucrurile simple pe care știu că le pot face de fapt bine.Angajându-vă pentru aceste lucruri și acordându-le atenția și consecvența pe care o merită, ați putea să o faceți. Din păcate, este mai ușor să presupunem că anumite lucruri sunt prea simple pentru a avea succes.Și ce facem noi defapt? Le ignorăm și căutăm oportunități mai mari.

Cu toate acestea, este important să uiți de toate scuzele și să găsești un motiv pentru a acționa astăzi.Dacă puteți face ceva, fă-o acum. Ceva care îți dă speranță, dar cel mai important, un scop.Drumul numit „mai târziu” duce către o țară numită „niciodată”. Este un inamic și o limitare la creativitate și progres. De fiecare dată când întâlniți o sarcină, puneți-vă o singură întrebare: o pot face acum? Dacă răspunsul la această întrebare este afirmativ, nu este necesar să aștepți „mai târziu”.Este atât de simplu. Viața e prea scurtă.Timpul zboară.

Dacă vrei să faci ceva, nu amâna lucrurile.Fă-o acum. Mâine s-ar putea să fie prea târziu.Este atât de simplu. Ideea pe care o suprimi chiar acum ar putea schimba viața cuiva, pune mâncarea pe masa altuia sau probabil va fi cheia succesului tău.Acționează în timp ce încă poți.Așadar, începe acum și transformă-ți viitorul în ceva mai bun.Încetează să acționezi așa cum îți este garantat mâine și începe să trăiești azi. Faceți din plin fiecare zi să conteze, ca și cum ar fi cea mai bună zi din viața voastră.

loading...

Add comment