Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu povesti necazul tău altuia.Chiar nu te ajută cu nimic,dimpotrivă

Nu spuneți niciodată nevazurile dvs. cuiva, la 20% dintre oameni nu le pasă, iar ceilalți 80% sunt bucuroși că le aveți.Mai ales că atunci când sunteți la necaz sunteți deprimați și nu mai aveți nevoie și de o înjunghiere aprigă la rana deschisă.Singur, vă rezolvați cel mai bine problemele.

Nu spune niciodată toate problemele tale oamenilor. Ai putea crede că le pasă. Dar majoritatea dintre ei te vor judeca, vor discuta pe seama lor și poate chiar vor râde. Alții te vor considera slabi, dacă faci asta. Rezolvați-vă singur problemele și nu căutați simpatie.S-ar putea să constatați că dacă povestiți necazul dvs. celorlalți vă va ajuta să găsiți idei noi care să vă ajute să mergeți mai departe.Ei bine, nu veți reduce deloc problemele discutându-le cu cineva.Chiar nu te ajută cu nimic,dimpotrivă.Unii oameni te vor dezamăgi chiar și atunci când încearcă să te ridice.Oamenii nu știu întotdeauna să te mângâie atunci când plângi sau când te doare, pentru că pur și simplu nu știu profunzimea durerii tale sau ce se întâmplă în interiorul tău.Atunci când vorbești cu oamenii despre necazurile tale, te face să te simți mai rău. Te face să te simți neînțeles, te face să simți că nu ai voie să fii cine ești sau să renunți la emoțiile tale.

Dar Dumnezeu știe, Dumnezeu înțelege cuvintele pe care nu le poți rosti, sentimentele care te omoară și amploarea durerii tale. Dumnezeu știe ce ascundeți și de ce suferiți. Dumnezeu știe ce nu știi încă.Atunci când simți nevoia că trebuie să povestești necazul tău cuiva, vorbește cu Dumnezeu.Povestește-i Lui ceea ce ai pe suflet.Dumnezeu nu judecă. Dumnezeu ascultă. Dumnezeu înțelege. Dumnezeu nu arată cu degetul. Dumnezeu știe ce este în inima ta.Dumnezeu rămâne cu tine când toată lumea pleacă. Dumnezeu nu este temporar. Dumnezeu nu va spune lucruri pe care el nu le înseamnă. Dumnezeu îți oferă timp și spațiu pentru a te vindeca înainte să te binecuvânteze. Dumnezeu ia toate lucrurile pentru că intenționează să vă ofere ceva mai mult.

Dumnezeu te iubește oricum. Indiferent dacă ești fericit sau trist, indiferent dacă ești greu sau ușor, dacă ești supărat sau calm și dacă ești puternic sau slab. Dumnezeu nu face discriminări.Dumnezeu te acceptă. Dumnezeu te aduce mai aproape de el, deoarece vrea să înveți.Dumnezeu este singurul vindecător, el este singurul dispozitiv de rezolvare și poate că toate problemele noastre sunt doar lecții diferite care să ne aducă la această conștientizare și să ne aducă la această concluzie. Dumnezeu este soluția.

loading...

Add comment