Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

De ce trebuie să respecți o persoană născută în zodia Fecioară?

Fecioarele au minți inteligente și o atenție deosebită pentru detalii, care le permite să găsească soluții la problemele pe care alții nu le pot face față. Aceștia sunt capabili să descompună problemele aparent imposibile în părți mici și funcționale și apoi să vină cu o soluție care să funcționeze.

Fecioarele sunt sensibile și emoționale, chiar dacă nu arată. Uneori lucrurile ajung la ele mai mult decât majoritatea oamenilor își dau seama, dar pot refuza să vorbească despre asta din teama de a-și împovăra pe alții cu problemele lor. Persoanele din această zodie sunt născuți sceptici care nu cred nimic până nu văd. Fecioara nu este tipul care se bazează pe bârfe și zvonuri ale altora și preferă să își bazeze raționamentul pe fapte și dovezi concrete. S-au născut sceptici și gânditori independenți care doresc să ajungă la propria lor concluzie despre lucruri. Au opinii puternice și nu se tem să le spună.

Fecioara este atrasă de încredere, ambiție și inteligență.Frumusețea și norocul sunt drăguțe, dar dacă nu mai ai altceva pe lângă, atunci Fecioara se va plictisi repede. Pentru a capta atenția unei Fecioare veți avea nevoie de trăsături precum ambiția, încrederea și, probabil, cel mai important dintre toate, inteligența. Fecioara este tipul de prieten sau iubit, pe care puteți conta, indiferent de ce se întâmplă.

Fecioara este calculată și nu ia decizii pripite niciodată. Spre deosebire de alte semne din zodiac, Fecioara posedă caracteristici și trăsături puternice de raționalitate și bun-simț, care îi împiedică să ia decizii pe temelia momentului. Este extrem de calculata inainte de a lua decizii importante, asigurandu-se intotdeauna că pune în balanță toate argumentele pro si contra.

Fecioara lucrează întotdeauna pentru a construi un viitor mai bun pentru ei înșiși și pentru cei dragi, într-un fel sau altul. Ei se gândesc în mod constant la viitor și fac planuri de a-și transforma visele într-o realitate.

loading...

Add comment