Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Distanța nu te face să pierzi prieteni.Te va face să-i vezi pe cei adevărați

Se spune că distanța te face să pierzi prieteni.Dar, prin comunicare și dăruire, prieteniile la distanță pot funcționa de minune dacă sunteți dispus să depuneți efortul necesar.A vă îndepărta de un prieten apropiat nu înseamnă că încetați să fiți aproape.Înseamnă doar că trebuie să găsiți o nouă modalitate de a o face.Nu este ușor în același mod, dar nu este imposibil să păstrezi ceea ce ai avut.În acest mod vei reuși să vezi care sunt prietenii tăi adevărați.

Prietenia este ceva care depășește această problemă a distanței, de fapt nu contează cât de departe trăiți de cealaltă persoană până când vă veți accepta reciproc ca prieteni din inimă.Puteți menține orice distanță lungă dacă există comunicare între persoanele implicate.

Dacă cel mai bun prieten se mută într-un oraș nou sau într-o țară nouă, acceptă faptul că lucrurile se vor schimba. Nu veți putea să vă duceți la acasă la el și să-i povestiți întâmplările pe care le aveți în fiecare zi, dar puteți să îl sunați șă să-i povestiți la telefon toate aceste lucruri. Dacă nu acceptați aceste fapte, resentimentele se vor răspândi între voi.Prieteniile la distanță sunt complicate. Nu sunt ușor de întreținut, deoarece distanța poate afecta cu adevărat relația.Multe relații la distanță nu durează pentru că una sau ambele persoane încep să neglijeze relația sau să depună mai puțin timp și efort. Dar, dacă vă pasă profund de acest prieten și doriți să le păstrați în viața dvs., indiferent de locul în care vă aflați, există modalități de a vă agăța de prietenia respectivă, chiar dacă nu vă vedeți.

Adevărul brutal este că relațiile la distanță sunt dure.Fie că este vorba despre o relație de dragoste sau una de prietenie, tot este complicat.Consumă timp și energie și nu vei obține aceleași recompense ca și atunci când prietenii tăi sunt acasă, lângă tine.Dar dacă nu îți faci timp sau nu depui efort pentru a-ți menține prietenia pe distanțe lungi, aceasta ar putea eșua mult prea ușor.Indiferent de distanță, timp sau spațiu, unele prietenii se mențin mereu.Nu contează cât de departe este prietenul sau prietena ta, deoarece aceasta va ține întotdeauna un loc special în inima ta. Unul dintre voi ar putea trăi pe Marte și nu ar împiedica legătura pe care o împărtășiți atunci când aveți o prietenie adevărată.

loading...

Add comment