Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doar pentru că zâmbesc,nu înseamnă că nu-mi este greu.

Toată lumea poartă greutățile sale în viață.La unii sunt mai grele decât la alții, dar asta este viața.Viața nu este întotdeauma numai soare și curcubee. Viața este dificilă. Toată lumea poartă în interior o tristețe despre care nu știm nimic. De aceea, trebuie să fim mai blânzi și mai plini de compasiune unul cu celălalt.Cu toții purtăm câte o greutate singuri.

Soluția este să încercăm să fim mai buni.Cu toții trebuie să fim oameni mai buni.Există o mulțime de oameni în această lume care duc o viață mult mai grea decât mine, tine sau noi doi la un loc.La urma urmei, greutățile sunt în raport cu oamenii care le transportă – ceea ce este greu pentru mine ar putea fi ușor pentru tine și invers.Și această sarcină pe care o purtăm nu este inutilă. Nu pierdem timpul cu asta. Această sarcină ne învață să rămânem în această lume accelerată și să avem credință.Chiar dacă traversăm o mulțime de greutăți în noi, cu familiile noastre sau în relațiile noastre semnificative – nu pierdem destinul nostru și lucrurile care sunt destinate pentru noi.

Totul trece până la urmă.După orice furtună iese soarele și se limpezesc apele cerului. Vremurile grele vor dispărea.Până atunci, să arătăm cu toții oarecare grație. Să fim cu toții amabili cu ceilalți oameni, chiar și cu oamenii care își poartă bine sarcina, deoarece ei pot ascunde faptul că sarcina lor este grea și sunt epuizați.

Vedeți, adevărul este că eu atunci când trec prin multe – pur și simplu nu permit să fie văzut.Chiar dacă am inima frântă, multe probleme, nu uit să zâmbesc.Lumea nu vă va ajuta să faceți față problemelor dvs. și nu vă vor da o mână de ajutor atunci când treceți prin greutăți – le vor vedea doar ca puncte slabe și vor folosi tot ceea ce știu împotriva voastră.Deci, ce rost are să te plângi? Ce rost are să joci victima și să aștepți simpatia celorlalți?

Cu toate acestea, doar pentru că nu las pe nimeni să-mi durerea, nu înseamnă că sunt indestructibil.Nu mă face mai puternic decât restul și nu-mi face inima de nezdruncinat.Doar pentru că nu observi povara pe care o port, nu înseamnă că nu este acolo.Doar pentru că zâmbesc,nu înseamnă că nu-mi este greu.Doar pentru că nu știi nimic despre despărțirile mele, problemele familiale sau problemele de sănătate, nu înseamnă că viața mea este perfectă.Doar pentru că nu vedeți partea mea tristă, nu înseamnă că ea nu există.Deci, vă rog, gândiți-vă la toate acestea data viitoare când mă invidiați sau mă judecați Gândiți-vă la toate lacrimile ascunse în spatele acelui zâmbet pe care îl vedeți, la toate sacrificiile care stau în spatele fiecărei realizări și la toată încărcătura invizibilă pe care o port pe spate.

loading...

Add comment