Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu da explicații nimănui,nu ai datorii față de nimeni.Ai o datorie față de tine,să fii liniștit sufletește

Câte lucruri faci pentru că simți că ar trebui?Ei bine, sincer, cuvântul „ar trebui” ar trebui eliminat din vocabularul nostru.Lucrurile pe care „ar trebui” să le facem ne îndepărtează de lucrurile care contează, de lucrurile pe care trebuie să le facem pentru a trăi viața noastră cât mai fericită.Nu datorați anumite lucruri altora.Când încetăm să facem lucrurile pentru că simțim că ar trebui și începem să definim granițele din jurul a ceea ce va aduce un plus de valoare vieții noastre, putem începe să ne trăim viața fericiți.

Trebuie să ne oprim să le explicăm altora deciziile noastre în speranța sprijinului lor.Ar trebui să fim suficient de siguri în deciziile noastre, încât părerea altcuiva să nu conteze.Simțim nevoia să ne explicăm în permanență pentru a ne asigura că oamenii ne văd așa cum vrem să fim văzuți.

Multe alegeri pe care le facem în viață, de la ceea ce facem, până la modul în care ne comportăm și persoanele cu care interacționăm, sunt supuse întrebărilor îndrăznețe și comentarii ale celor din jurul nostru. Membrii familiei, prietenii și chiar străin, se pare că de multe ori toată lumea are o părere despre lucrurile pe care le facem, indiferent cât de mici sau neînsemnate ar putea părea acestea.Uneori, oamenii ajung atât de departe încât să vă roage să vă explicați singuri pentru deciziile sau alegerile pe care le luați în viața voastră. S-ar putea să vă simțiți datori să răspundeți, dar unele lucruri sunt cu adevărat personale și nu datorați nimănui explicații pentru ele.

Nu datorați nimănui o explicație pentru ceea ce faceți în viață.Nu aveți datorii față de nimeni.Cele mai bune decizii vin atunci când ascultăm propriul instinct.Aveți propriile idei despre lucrurile care v-ar face pe voi și pe cei dragi cu adevărat confortabili și fericiți, care este principala voastră prioritate.Nu datorați nimănui o explicație pentru ceea ce determinați că este prioritatea dvs. principală în viață.Este viața dvs. personală, nu viața altor persoane.Trăiți-vă viața așa cum doriți.Și chiar dacă faceți uneori greșeli, învățați din ele întotdeauna.Atât timp cât dvs. sunteți liniștit și fericit sufletește, restul lucrurilor nu contează.Nimeni nu e perfect, așadar, nimeni nu are dreptul să te judece.

loading...

Add comment