Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu vreau un bărbat bogat,vreau un bărbat bun pentru că banii nu pot cumpăra o căsătorie fericită.

Într-o căsnicie nu este întotdeauna totul roz și o veselie continuă.De fapt, există o mulțime de muncă pentru a trăi „fericit până la adânci bătrâneți”.Nu am fost niciodată persoana impresionată de tipul cu cele mai noi achiziții, un Porsche strălucitor sau lanțuri de aur la gât.Banii nu au fost niciodată pe lista priorităților mele și asta pentru că prioritățile mele stau în calitățile pe care banii nu le pot cumpăra. Încrederea este mult mai atractivă decât un Rolex. Un bărbat care are un bun simț al umorului, răbdare și o inimă caldă este neprețuit.

Încrederea este elementul de bază pentru orice relație. Dacă nu pot să am încredere în partenerul meu cu viața mea sau să știu că va sta lângă mine când lucrurile devin dificile, așa cum se întâmplă adesea când ești adult, atunci nu aș vedea rostul să rămân cu el.Ca cineva care prețuiește compasiunea pentru tot, nu m-aș putea înțelege cu cineva căruia îi pasă doar de bani. Sunt genul de persoană care va ieși din calea mea pentru a face pe cineva să zâmbească și trebuie să fie capabil să se raporteze la bucuria pe care o simt când fac ziua altcuiva. Nu aș putea niciodată să mă raportez la cineva care este insensibil și nu înțelege darul de a oferi.Pe cât de frumoase sunt diamantele, cum vor contribui ele la căsătoria mea? Ei bine, nu prea.

Timpul de calitate și îngrijirea autentică sunt cel mai mare cadou pe care l-aș putea cere, deoarece la sfârșitul zilei sunt gesturile pe care banii nu le pot cumpăra, ceea ce mă fac să mă simt cea mai iubită.Sunt lucruri mult mai importante în viață care nu pot fi cumpărate cu bani.

Căsătoria necesită muncă. Muncă grea, dar dincolo de asta există lucruri de care fiecare căsătorie are nevoie și nu neapărat bani.Onestitate. O relație bazată pe minciuni este destinată eșecului sau, în cel mai bun caz, nu va fi la fel de bună pe cât ar putea fi. A fi sincer cu cei pe care îi iubim nu este întotdeauna ușor, dar până la urmă îți întărește relația și este întotdeauna alegerea corectă. Minciuna creează stres, furie și resentimente care sunt în detrimentul relației tale.

loading...

Add comment