Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

10 motive pentru care chiar și o femeie care te iubește poate să te lase

Mulți bărbați știu că femeile pot fi misterioase și imprevizibile, dar numai până când își împachetează lucrurile și pleacă. S-ar putea să plece pentru totdeauna în timp ce sunteți la servici.Noi am pregătit o serie de motive în relații când femeile ar putea părăsi partenerii lor, chiar dacă îi iubesc foarte mult.

1. Nu simte că se poate baza pe tine.
Chiar și femeile care își iubesc libertatea vor să se poată sprijini pe cineva când au nevoie. Și există perioade în viața femeilor, cum ar fi sarcina sau concediul de maternitate atunci când au nevoie de bărbați foarte mult. Doar o persoană de încredere poate face o femeie să se simtă confortabilă.

2. Ea s-a obosit să îndeplinească cerințele dvs.
Fiind mereu într-o stare bună, gătind mâncare unică, citind cărți inteligente și comunicând cu prietenii dvs. – aceasta este o lungă listă de cereri, nu credeți? Este foarte obositor să trebuiască să îndeplinești în permanență cerințele cuiva.

3. Nu simte că este singura persoană din viața ta.
Și nu este vorba doar despre înșelăciune. Pentru femei, este important să vezi că le iubești și că nu te uiți la alte femei.

4. Ea este obosită de lipsa de încredere și de nevoia de control total.
Ascultarea suspiciunilor și necesitatea de a explica fiecare mișcare de pe Facebook nu este un semn al unei relații sănătoase. Sunt foarte puține femei care se bucură de acest tip de relație.Și dacă aveți motive întemeiate să nu aveți încredere în prietena dvs., de ce să nu o lăsați în pace?

5. Sunteți o sursă de emoții negative.
Sunteți așa dacă sunteți întotdeauna nefericiți, nu sunteți deschisi să încercați lucruri noi și în mod constant să contestați toate ideile de la prietena dvs. pentru că credeți că sunt ridicole.La un moment dat ea va dori doar să meargă mai departe pentru a crește și a face din ea și viața ta mai interesantă.

6. Proveniți din 2 lumi diferite.
La începutul unei relații, când suntem prea îndrăgostiți de îngrijire, nu putem gândi în mod clar și ignorăm multe lucruri precum familiile din care suntem, care sunt prietenii noștri și așa mai departe. Numai după un timp, când euforia se oprește, ne dăm seama că prietenii lui sunt oameni cu care nu ați vorbi niciodată sau că familia lui este absolut insuportabilă.

7. Vă purtați prea copilăresc.
Ea vrea să aibă copii și familie și tu vrei să mergi la bere cu prietenii tăi. Sau doriți o nouă consolă de jocuri și cea mai mare bucată de tort. Există excepții, dar, în general, femeile nu sunt gata să aibă copii cu oameni care sunt imaturi.

8. Ea este obosită să dea fără să primească nimic în schimb.
Oferind fără a obține nimic în schimb? Relațiile bune nu funcționează în acest fel. 2 adulți singuri pot fi împreună numai atunci când ambii vor într-adevăr relația și atunci când își exprimă în mod consecvent sentimentele în cuvinte și acțiuni.

9. Nu este sigură că știe ce vrea de la viață partenerul.
Nu vrei să depinzi de oamenii ale căror planuri sunt întotdeauna în aer. Nu poți realiza nimic serios cu o persoană care își schimbă mintea tot timpul.

10. Planurile dvs. pentru viitorul apropiat nu sunt aceleași.
Știi ce vrei, știe ce dorește. Problema este că planurile viitoare sunt într-adevăr diferite sau contradictorii. De exemplu, tocmai a terminat câteva cursuri de design, a învățat o limbă și se ocupă de locuri de muncă în străinătate. Nu vă veți mișca din orașul sau țara dvs. și căutați să construiți o casă mică cu o grădină frumoasă, departe de părinți.

loading...

Add comment