Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Nu trăi supărat când o persoană se poartă urât cu tine pe nedrept, nici nu o urî. Poate atunci viața te pune la încercare.

Într-o lume perfectă, fiecare persoană cu care interacționăm ar fi drăguță, amabilă, atentă, generoasă și multe altele.Cu toate acestea, noi nu trăim într-o lume perfectă.Uneori, unii oameni nu ne plac, se poartă urât cu noi sau chiar ajung să ne jignească.Este inevitabil să întâlniți oameni dificili care se opun ceea ce credeți și încep să vă contrazică.

Acei oameni care nu ne plac, nu sunt neaparat oameni răi.Motivul pentru care nu te înțelegi cu ei, este pentru că ai valori diferite, iar această diferență creează judecată.Ura sau disperarea față de altcineva provine adesea dintr-unul dintre cele două lucruri: nesiguranța sau gelozia. Oamenii care sunt nesiguri își lasă emoțiile să izbucnească sub formă de ură, în timp ce cei care sunt geloși se adresează în singurul mod în care ego-ul lor le permite și devin ostili.Cel mai bine pentru noi, este să evităm acești oameni și să nu devenim agresivi în fața lor. Evitați să le oferiți satisfacții și ei vor merge mai departe.

În cazurile în care ai greșit în fața cuiva, ar trebui să-ți ceri scuze și să faci tot posibilul pentru a face modificări.Cu toate acestea, dacă cineva te urăște din alte motive care nu-l afectează, sau se poartă urât cu tine pe nedrept, fă tot posibilul și evită-l.Ignoră-l.A răspunde cu ura înapoi este ca și cum ai încerca să stingi un foc cu benzină. Te cobori la nivelul lui și îți otrăvești sufletul cu ură și amărăciune.Nu lăsa să te consume.Încercați să vă continuați viață fără să vă gândiți la asta, poate că este doar o încercare.

Fii recunoscător pentru ceea ce ai și oamenii din viața ta.Fii recunoscător pentru familia și oamenii dragi.Concentrează-te pe lucrurile pozitive.Dacă cineva te enervează, te rănește sau te jignește, evită-l.Este cel mai bun lucru pe care îl poți face.Nu-i acorda atenție și mergi mai departe.Nu trăi supărat când o persoană se poartă urât cu tine pe nedrept, nici nu o uri.Nu te ajută cu nimic.Ura fură din liniște, din somn, din bucurie, din sănătate. Nu lăsa nici un om să te tragă atât de tare in jos, încât să-l urăsti.Ura este neliniștea sufletului.

loading...

Add comment