Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Daca ai nevoie de un prieten adevarat in viata ta, atunci trebuie sa iti iei un caine.

Câini. Există un motiv pentru care îi numim cel mai bun prieten al omului. Putem învăța atât de multe lucruri din comportamentul câinelui, personalitatea și, cel mai important, disponibilitatea de a oferi membrilor familiei lor dragoste necondiționată, loialitate și companie până la ultima respirație.

Intri pe ușă după o zi lungă de muncă. Câinele nu te judecă; nu-i pasă cum te îmbraci sau dacă tocmai ai avut o zi foarte proastă. Indiferent de situație, câinele dvs. este fericit să vă vadă. Sunteți întâmpinați cu același entuziasm de fiecare dată când intrați pe ușa respectivă.Un câine are capacitatea de a trăi în momentul prezent. Nu regretă trecutul și nici nu își fac griji pentru viitor. Dacă putem învăța să apreciem și să ne concentrăm asupra a ceea ce se întâmplă aici și acum, vom experimenta o bogăție de viață.

În prezența unui câine, cumva, nimic altceva nu contează. Un câine împarte dragoste pură, fără a economisi nici o cheltuială și nu cere absolut nimic în schimb, ci doar se mulțumește cu ceea ce are.Câinii au capacitatea de a simți ce se întâmplă cu adevărat. Mulți dintre noi am pierdut legătura cu această importantă parte instinctuală a ceea ce suntem. Acordând atenție indicațiilor nonverbale, cum ar fi limbajul corpului și energia, putem afla mai multe despre prietenii noștri, cei dragi și noi înșine.

Fiecare câine este unic.Are propria lui personalitate.Avem unele dintre cele mai bune relații și lecții de viață învățate odată cu câinii. Iubire necondiționată, trăirea momentului, loialitate.

Pentru un câine, fiecare dimineață este frumoasă.Fiecare plimbare este cea mai bună plimbare, fiecare masă este cea mai bună masă și fiecare joc este cel mai bun joc. Putem învăța atât de multe observând felul în care animalele noastre de companie se bucură de cele mai simple momente ale vieții. Luați timp în fiecare zi pentru a sărbători numeroasele daruri care sunt ascunse în evenimentele obișnuite ale propriei vieți.Și nu uitați că dacă aveți nevoie de un prieten adevărat în viață, atunci trebuie să vă luați un câine!

loading...

Add comment