Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Doar un bărbat puternic poate câștiga inima unei mame singure.

Mamă singură.Oprește-te o secundă și gândește-te la greutatea cuvântului respectiv.Vă veți da seama curând că este doar un simplu cuvânt din exterior, dar din perspectiva unei femei care are acel rol, este mult mai mult.Cuvântul acela este plin de iubire, atenție, sacrificiu, discuții în noaptea târziu, păstrându-se treaz pentru că copilul tău are febră, lucrează două slujbe diferite doar pentru a-i oferi haine și pantofi frumoși, așa că nu va fi diferit de ceilalți copii.

Ți-e atât de teamă că copilul tău va fi diferit de prietenii lui și că va fi trist de asta. Așadar, faci tot posibilul să încerci să-l faci cât mai asemănător cu ei.Uneori ți-ai dori să ai pe cineva care nu neaparat să aibă grijă de tine, dar doar pentru a putea vedea că este acolo. Dar îți dai seama că un astfel de om trebuie să fie cu adevărat special. Pentru că numai un bărbat adevărat poate câștiga inima unei mame singure.Doar cel care este puternic și care te poate accepta așa cum ești te poate cuceri și face o viață cu tine.

Dar un astfel de om trebuie să știe câteva lucruri.El trebuie să accepte că copilul tău va fi întotdeauna prioritatea ta. Înseamnă că poți face planuri cu el, dar că le vei anula într-o clipită dacă copilul tău se îmbolnăvește.Pentru că ai prefera să rămâi cu persoana pe care ai purtat-o ​​sub inimă timp de nouă luni, asigurându-te că este bine, decât să te distrezi cu un tip care nu este cel perfect.Dacă un bărbat vrea să câștige inima unei mame singure, trebuie să știe că nu-i plac jocurile, cu excepția celor pe care le joacă cu bucurie cu copilul ei. Și nu vrea ca copilul ei să o vadă trecând din nou prin aceleași lucruri. Ar prefera să rămână singură decât să se mulțumească cu mai puțin decât merită.Nu are probleme în a-și arăta partea proastă pentru că a învățat că, fiind blândă și politicoasă, nu va obține ceea ce vrea.

Un bărbat care crede că este suficient de puternic pentru a se întâlni cu o mamă singură trebuie să știe că nu oferă a doua șansă. Ea le-a dat multe în trecut și de fiecare dată a fost dezamăgită.Acum, tot ce își dorește este o dragoste care rămâne. Vrea pe cineva pe care să se poată baza. Vrea să aibă un prieten și un iubit într-o singură persoană.Ea vrea doar pe cineva care să îi pună o etichetă și să o accepte așa cum este.A depus mult efort pentru a ajunge acolo unde este acum și nu ar renunța la asta pentru nimic din lumea asta.

Va fi mai mult decât fericită să aibă pe cineva la care să poată veni atunci când a avut o zi proastă.Cineva cu care se va alința și îi va spune toate cele mai rele coșmaruri ale sale.Are nevoie de un bărbat care să nu fugă la prima lovitură de pe drum. Are nevoie de cineva suficient de puternic pentru a suporta furtunile pe care viața le pune în față.Are nevoie de un bărbat adevărat care să-și câștige inima și să-i arate că este demnă de dragoste. Pentru că ea merită mai mult decât merită.

loading...

Add comment