Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

Bogat este părintele al cărui copil aleargă în brațele sale, chiar dacă sunt goale

Cu toții ne dorim tot ce este mai bun pentru copiii noștri. Atâta timp cât le arătați copiilor dvs. că credeți în ei, atât timp cât le oferiți dragoste, căldură, afecțiune și sprijin, copiii dvs. vor fi bine.Totuși, prea des, părinții nu oferă aceste lucruri importante copiilor săi.Le oferă bucuri materiale precum case, mașini, scumpe, școli prestigioase și uită de aceste lucruri.

Indiferent dacă aveți bani sau nu, acest lucru nu contează cel mai mult pentru copii.Mai important decât orice, copiii au nevoie de dragostea ta.Când copiii sunt iubiți, ei își dezvoltă valoarea de sine, stima de sine, încrederea în sine și capacitatea de a-i iubi pe ceilalți.Copiii au nevoie de interesul și atenția ta. Au nevoie de timp de calitate cu tine.Cea mai valoroasă resursă pe care o ai este timpul tău, dă-i un copil zilnic acest lucru. Uneori, un simplu cuvânt de apreciere poate schimba o viață întreagă. Asigurați-vă că copiii știu că sunteți mândri de ei des. Nu reține niciodată un cuvânt încurajator, cu fiecare șansă pe care o ai.O casă stabilă devine temelia pe care copiii își construiesc restul vieții.Asta nu înseamnă neaparat că trebuie să fie o vilă cu piscină.

Dragostea nu poate fi înlocuită cu lucruri materiale, mai ales când vine vorba de copii. Copiii trebuie să fie iubiți și trebuie să li se arate iubirea.Oricât de multe lucruri le cumpărați sau cât de mult le răsfățați cu cumpărături și cadouri, dacă nu se simt iubiți, vor suferi și se vor simți singuri.Așadar, unii dintre acești părinți consideră că un cadou frumos în anumite momente îi va face pe copiii lor fericiți și își vor justifica timpul petrecut departe de ei. Cu toate acestea, această fericire este doar o fericire temporară pe termen scurt și, odată ce acest sentiment a dispărut, acești copii se simt „goi”.Iubirea copiilor nu îi face doar mai deștepți și mai încrezători, ci chiar îi face mai sănătoși.Cu cât părinții lor le oferă căldură și afecțiune, cu atât copiii sunt mai sănătoși.

În fond și la urma urmei, bogăția nu are prea mare importanță în cadrul familiei.Bogat este părintele al cărui copil aleargă în brațele sale, chiar dacă sunt goale.

loading...

Add comment