Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Wawlist

„Ține minte dragă femeie, dacă suferi, pleacă și nu te mai uita înapoi”

Dragă femeie, sper să te trezești într-una dintre dimineți și să zâmbești la reflectarea ta în oglindă.S-ar putea să nu iubești ceea ce vezi și asta este în regulă. Viața este o luptă nesfârșită pentru iubirea de sine, o călătorie continuă de a te regăsi și a te redefini.Ceea ce contează este să continuați să mergeți mai departe, să continuați să încercați, să continuați să curbați colțurile buzelor atunci când vă priviți, să credeți că meritați iubire pentru că sunteți.Imperfecțiunea nu schimbă asta.

Dragă femeie, sper să renunți ca relațiile tale eșuate să-ți determine valoarea de sine. Sper să știți că modul în care cineva vă tratează nu trebuie să devină o etichetă pe care o purtați. Sper să te eliberezi de oamenii care te fac să te simți ca și cum ești mai puțin decât valorezi.

Ești demnă, ești iubită, ești puternică.S-ar putea să cădeți, s-ar putea să vă rupeți, s-ar putea să faceți o greșeală, să pierdeți un loc de muncă, să aveți o căsătorie eșuată, să aveți inima ruptă, să treceți prin ceva îngrozitor, dar niciuna dintre aceste lucrurinu trebuie să vă facă să renunțați, ci din contră, să vă facă mai puternică și mai încrezătoare în sine.Cine alegeți să fiți, alegeți să deveniți, cum decideți să mergeți mai departe, modul în care iertați, abilitatea voastră de a iubi din nou – aceste lucruri vor vorbi personajului dvs. mai mult decât orice pierdere sau imperfecțiune vreodată.

Dragă femeie, sunt zile în care ne dăm seama că am dat prea multă dragoste oamenilor care nu ne-au meritat niciodată.Zile în care ni se spune că nu suntem suficient de frumoși, nu suntem suficient de puternici, nu suntem suficient de capabili, practic, nu suntem suficienți.Zilele acestea ne lasă cu siguranță triști, singuri, dezamăgiți.Dar nu trebuie să le lăsam să ne doboare.Dacă ești înconjurată de oameni care nu te fac fericită, lasă-i în urmă.Ține minte dragă femeie, dacă suferi, pleacă și nu te mai uita înapoi.Viața merge mai departe.Piți să faco mereu alegeri, iar dacă uneori este nevoie doar de curaj să accepți că nu ești fericit și să mergi mai departe.

loading...

Add comment